ses snart

 

ses snart då!

25 augusti - 17 november.

låt dagarna rinna iväg till planet går!


2344

never regret anything because at one time it was extactly what you wanted

2218

Acceptans läker alla sår, efter det kommer förlåtelsen.

23i7.

igår spenderade jag kvällen med underbara älskade majaC, josefine och frida och såklart the twins. en superbra fredag som skulle innehålla tacos och cola. men som slutade med vin, öl och pinacoladas och skutan. mackan och hans vapendragare fyllde glasen åt oss. himlans mysig och skrattrik kväll. idag har jag jobbat och sedan spenderat heela långa kvällen med min kära lillebror i soffan framför bla step up 3. fällde några tårar. eftersom jag degat hela kvällen i soffan kände jag runt 22 att de var dax att ut och springa. så tog löpardojorna och sprang svigattu - sunnanängs. brorsan hämade upp mig där. blev 7.1 km på 43 min. vet ej om de är bra tid, men bra löparsteg hade jag tamefan hela vägen iallafall. nu blir det sängen. imorrn jobb igen. och jobb nästa dag och nästa och nästa. 6 dagars jobb nästa vecka. haleluja!!!! nästa helg kommer äntligen elinpeliiiiin!

ta mig till den 25 NUNUNUNUNNU!!!!
/Em

USA

nu är det min tur. USA, Ford Lauderdale, here i come! är lite orolig över flygbytet i Chicago, men detta ska nog ordna sig :) och imorrn blir det massa mys med tjejerna hemma hos Mammamaja! åh va underbart. fläska i tacos, dricka vin, snacka om allt och skratta oss genom kvällen. jag har det nog ganska bra endå!!

/Em

19juli

dax för en uppdatering kanske..efter en månads vila från skrivandet! men alla dagar sen dess har endå sett lika ut som de har gjort sen jag flyttat hem från sthlm. jobba, träna, sova, träna, jobba, vänner, vänner, vänner, utgång, sova, träna.. osv!! konditionen går bättre och bättre. springer 4-5 ggr i veckan och kör styrka 1-2 ggr!  jävligt roligt. har ju anmält mig till tällbergs halvmara, men funderar på att avanmäla mig, jag kommer att ha sån prestionsångest, för mig finns det inte att gå...men jag måste nog det. 2,1 mil är jävligt långt. dessutom i tällberg terräng.

annars så är elin i italien och amanda i usa, vilket gör min saknad av dem väldigt stor!

/Em

RSS 2.0