juni

äntligen är sommaren här!



lekstuga

skutan levererade, efterfesten levererade, solen har lekstuga och jag leker med den. fan vad jag älskar sommaren!! idag spenderar jag varje minut i solen breve poolen. i eftermiddag firar vi älskade vc, sjuksyrran! kvällen är än sålänge oplanerad, men med mina vänner så spelar det ingen roll vart vi hamnar.

imorrn åker min fina amanda till usa, i tre månader, såja, usa kommer leka med henne!! underbart. vinner jag på¨lotto älskling kommer jag och myser med dig.

och bara 16 dagar kvar till finafinafina elin kommer från london. ååh!!! sommaren 2011!


/EM

lööve baby

igår vart det jobb en sväng. sen vidare till Blg för mys med EnEn, yyybermys som vanligt :) nu blir det vidare till golfbanan för att avverka 18 hål. hoppas de går bättre idag än övriga gånger. har spelat golf sen jag var 8.. men de senaste 4-5 åren har jag haft uppehåll och jag kan ju inte säga att känslan kommit tillbaka ännu. aja, bara att knega på för att nå framgång, intesant?

har kirrat examenspresent till Vc också, en vattenkokare. hon önskade sig en sån så jag och Ida ska ge henne det på lördag. plus en oförglömmlig kväll! kanske blir falukalaset? jag agerar chaufför, i vanlig ordning. vill inte dricka nu eller feströka och allt som hör festen till när jag har kommit igång så bra med konditionsträningen.

..och igår flyttade min älskade lillebror hem! ååh va jag är glad. tre galna syskon under samma tak med två galna föräldrar!!! its löööve baby.

/Em

RSS 2.0