Då kör vi


word

Ambition är vägen till framgång,
ihärdighet är det som tar dig fram hela vägen

Snodde ett väldigt bra ordspråk av min kära Jossan <3

16.17

TUR att jag har Camilla, som styr upp mitt liv. Hon känner ägaren av Collage inne i stan, så ikväll är vi bjudna på middag, for free! Det behövs, då jag lever på mindre än existens minimum. Så jag kommer spendera kvällen inne i stan. Vi kommer nog skaka en del röv också, men dock jävligt nykter ikväll. Jag ska orka leva också.. nu går jag på sparlåga. Längtar som sjutton till onsdag, då blir det DALARNA!

/Em


Lördag

Nu så, är sista klapparna fixade. Skönt. Slipper jag tänka på det. Helg är det också. Mer än behövligt. Esther är borta så jag är ensam hemma, det kan man behöva ibland. Springer omkring här hemma och småstädar emellanåt. Undrar om jag ska kvista ner till gymmet och köra ett snabbpass? Bara för att få ur mig lite känslor som jag bär på.. skulle behöva det. Eller egentligen känns det som att jag vill sparka och slå sönder saker, har ni haft det känslan nångång??

/Em

17

Ikväll ska jag Camilla och Ann-Catrine hålla ställningarna på Collage. Röja lite! Oh va gott det ska bli med vin. Dock tar jag det lugnt, efter denna vecka borde jag egentligen sova och njuta av ledigheten, men jag kan sova när jag dör. Så nu kör vi!!

/Em

....

COME ON AND LET ME KNOW,
SHOULD I STAY OR SHOULD I GO!?

16/12

Hemkommen från jobbet. Fort fylla på depåerna sen ner till gymmet och kötta! Imorrn jobbar jag där igen. 11 timmar imorrn, men fan vad skönt att få kontot påfyllt! HEJA. I helgen är jag ensam hemma, min sambo ska åka bort. Jag är ledig också. Ska fixa de sista julklapparna. Sen ska jag ta hand om mig själv.

/Em

30timmar

Jag har jobbat 30 timmar på tre dagar.. puuh! Men helvete vad skoj det är att jobba på Balance! Ska käka nu, sen ska jag ner och träna, undrar va kvällen bjussar på? SOOOVA? Helt ledig i helgen då får jag passa på att vila.

/Em

Lucia

Även fast jag inte direkt sov nånting när jag var hemma i Dalarna i helgen, har dagen idag vart ganska lätt. Kul som fan att både jobba på Mica och Balance. 13 timmar avverkade. Nu blir det bad, imorrn 13 nya arbetstimmar! Pengar rullar in..

/Em

12

En sista middag med min familj, sen går bussen till Sthlm. Har nyligen vart och kikat på Tobbes innebandymatch med roliga vänner, vinst! Det har vart en behövlig helg hemma kan jag säga. Längtar redan hem igen. Vid jul blir det en vecka hemma, perfa ju.

/Em


Kärlek

Jag älskar ledighet!! Jag älskar att vara hemma hos min familj!! Jag vill inte åka tillbaka till stan imorrn..veckan som kommer blir det massor av jobb. Meeen va skönt med pengarpengarpengar!! BTW, snart lämnar Elin mig, 6 månader i London.. åååh! Jag kommer dö av saknad, hur ska jag överleva? Det jag vet är att jag kommer spendera tid i London, hos min puma!

/Em

GISSA FILMEN...!!


Dalarna

Bra gjort Emma, fan va full jag blev igår och jäklar va dåligt jag mår idag. SKYLL DIG SJÄLV. Åkte iallafall hem till Dalarna imorse med Andreas, så huxflux sitter jag och myser med världens bästa lillasyster nu. Ikväll ska jag på hockey med borsan. Imorrn far jag hem igen. En snabb, men behövlig visit med min underbara familj.

/Em


tio

Ikväll ska jag och min arbetskamrat Camilla ut och göra stan osäker! Jag ska festa i Sthlm för 4e gången sen jag flyttade hit för 6 månader sen. Ska bli jäkligt kul!! Först ska jag göra mig fräsh sen vidare till henne för lite vinmys! Underbart att jag är ledig imorrn, då kan vi dansa till imorgonbitti!

/Em

Förresten, jag funderar på att bli brunett igen, ska jag slå till?


9dagarinijulmånad

Jag jobbar heltid på Mica omsorg, som vårdbiträde. Det är väldigt kul och givande, men också fruktansvärt krävande vissa dagar. Och idag ringde dem från Balance, mitt gym, och vill att jag ska börja jobba extra där några kvällar i veckan, hur kul är inte det?? Jag sökte jobb där i somras och deras träningslokaler är som mitt andra hem. Så jag ser fram emot att börja jobba där. Börjar redan på måndag. Först Mica omsorg 7-16 sen vidare till Balance 17-20. Kul med lite variation i vardagen.

Funderar på att dra till Dalarna imorrn? Andreas ska dit. Skulle vara skönt att leverera hem alla julklappar så slipper jag ta dem på tåget den 22.a!

/Em

onsdag

500 st benböj, 175 st armhävningar och 100 utfall på 19 minuter. Skönt och intensivt pass. Nu säger jag hej till sängen. Ska mysa ner mig under duntäcket.

Då kör vi!!


miss


inte min hemmaarena!

Jag och min kusin bestämde hastigt och lustigt att vi skulle vara med på kampsportpasset på Balance...jag kan säga att det verkligen inte är min hemmaplan, spinning, crosfit och kettlebells, då snackar vi Emmas teritorium, men kampsport? puuuuhh! Inte min grej, kanske kan bli? Nu gröt sen samla nya krafter för onsdagen.

/Em

härlig dag

Jävlar vilken bra dag jag har haft idag. Mina medmänniskor förgyllde min dag på jobbet. Jag älskar människor som bjuder på sig själva och tillåter sig själv att få spåra ur ibland.  Jag har skrattat mig igenom dagen.  I hemmet är det en sån där städa-tvätta-lagamat-dag, men det behöver man ibland. Innan klocken sju ska vi ha tvättat 5 tvättar. Esther kommer snart hem, jag håller på att förbereda maten, samtidigt som jag är nere i tvättstugan och pysslar. På kockEmmas meny står idag fläskfilé med ugnsbakade morötter och potatis. Heja vad gott! Senare ikväll ska jag på gymmet med Hampus, my dear cousin. Jag är bra bortskämd som bor granne med gymmet, öppet 07-22! Jävla härligt ju.

/Em


Gudinna

Tack för ikväll underbara. Nu är det läggdags som gäller. Imorrn är jag ledig, då ska jag fixa sista julklappen!


5dagarin

When I see your face there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile the whole world stops
and stares for a while.

'Cause, girl, you're amazing just the way you are.



Olle Hedberg


21

Har jobbat med feber och konstig energi hela helgen, jag tog en cancerpinne på lunchen. Bra gjort! Blev det bättre? Ah för stunden. Har inte snusat på snart 6 veckor, det är bra. Jävligt bra. Ikväll firar jag och 10 andra tjejer, Elin, vi ska äta på någon restaurang i Gamla Stan, ett glas vitt vin? Oj vad gott det vore. Imorrn är jag ledig, jag kan bli jävligt full om jag vill, släppa taget om kontrollfreaket ett tag, men nejtack, jag är sjuk. Mat sen sängen för att må lite bättre imorrn, kanske? Ikväll ska jag iallafall inviga mina extremt snygga skor. Helt plötsligt kommer jag att bli några cm längre, endå kommer jag inte ha mer kontroll. Nae, nu ska jag fixa ett ansikte, sedan fixa outfiten. För en gångsskull får man frächa till sig.


Jag vill hem


http://svtplay.se/v/2226166/veckans_forestallning/the_last_bounce

INNAN NI GÖR NÅNTING ANNAT
KOLLLLAAAAAAAAA

http://svtplay.se/v/2226166/veckans_forestallning/the_last_bounce


enmil

8 km crosstraining och 2 km rodd, nu blir det massamassa mat!

tre dagar in på julmånaden

Jag älskar att höra dig skratta, jag älskar att se dig finnas.


Jag är lite sådär halvsjuk, men jag trotsar fan min kropp idag, jag är trött på att vara trött, jag är less på att vara less, så jag och min kusin har bestämt date på Balance!! Laddar med gröt!

/Em



här mamma


Härliga vinter

Jag har nyss vart ute i kylan och traskat en timme. Jag behövde det. Rensa hjärnan, tänka och fundera..Det var väldigt skönt. Passade på att kila förbi Jourhörnet för att hämta mina skor som jag besällt från Ellos.se. Supersnygga! Nu väntar badkaret på mig sen blir det date med sängen. Jobba imorrn, jobba hela helgen. På söndag firar vi Elin.

Just gonna stand there and watch me burn
Just gonna stand there and hear me cry


andra dagen

saknar


Canada Snow

äntligen är dem mina.


RSS 2.0