Onsdag

Klockan ställd tidigt. Blir hämtad innan sju. Att bli skjutsad till jobbet är skönt! Jobbar på SRB imorrn och på fredag. Efter jobbet imorrn är det lunch med R som gäller, i vanlig ordning typ. Sen ska jag nog shoppiloppa lite!

Em


Lycka

Dagen kunde nog inte bli bättre! En förmiddag fylld med lycka, skratt, kramar, kärlek och värme. Och en eftermiddag med Erika och barnen. Barn kan verkligen komma med roliga kommentarer som får mig att slå kullerbyttor inombords! Plus att det har vart varmt trots att solen har gömt sig. Imorrn jobbar jag 9-19. Lägger mig med ett leende på läpparna. Och nästa torsdag åker jag hem till Dalarna. Familjegos hela helgen. Och Hampus är äntligen hemma. Idag har helt enkelt vart en toppendag. På lördag efter högskoleprovet ska Hampus bjuda mig på bio och middag inne i stan. Vilken stjärna. Just love my life. Okej en lya kanske saknas..men har ju min etagevåning på Odenplan jag vill ha!!!

Innan jag somnar vill jag sända lite kärlek och lycka till Vc, Margurite och J-O!

Em


Norr Mälarstrand

Förkylningen är fortfarande inte bra. Det suger. Men är uppe med tuppen endå. Bli hämtad snart av min käre vän. Han skjutsar mig till Norr Mälarstrand på Kungsholmen så jag kan ta en morgonPW runt där sen blir det solning. Sen ska vi käka en lunch för att jag sedan ska åka till Djursan och jobba! Ha en bra dag allesammans!

Em


Sick

Fan vad suveränt att bli sjuk nu....jag som hade fått upp konditionen så sjukt bra och sprang milen utan problem. Kul! Då blir det massa powerwalkande till jag är frisk då.

Jag måste göra ett nytt försök i att sluta snusa. From nu ska jag ha med mig vatten och frukt överallt så jag inte blir sötsugen.

Och idag kommer sambo hem. Han hr vart i Italien över en vecka och åkt skidor. Det är skönt att vara ensam men på samma gång älskar jag att ha Hampus omkring mig. Jag berättar allt för honom och vi står varandra sjukt nära och han skulle göra allt för mig.

Nar nu måste jag klä på mig sen kila till jobbet!

Puss Em


Now we talking

När jag va i usa körde jag bara konsitionsträning och därav vart mina benmuskler allt mindre. Men nu börjar benen ta form igen vilket ni ser här! Jävligt nöjd! En varierad träning är allra bäst för kroppen och jag kör aldrig bara en och samma träning, för då blir kroppen van och det blir inga resultat. Kombinera alltid kondition och styrka för maximal träning. Och ju bättre kondition du har desto enklare har du att bygga muskler!

Em


så klackarna i taket!

Sov länge idag. Jag är småsjuk så det var skönt att få sova ut. Sen åkte jag till stan för att träffade Rickardoo. Mysigt och trevligt som vanligt. Fick en fin liten överraskning av honom, som gjorde mig väldigt glad :) Resten av dagen spenderar jag nerkrupen under täcket framför tven. Halsen måsteblibättre till imorrn. Då vankas det fetfest. Sjukt kul ska det bli. Jag har inte skakat rumpan på krogen sen juldagen och innan dess skakade jag den på midsommar. Så imorrn blir det till att slå klackarna i taket med brudarna!

/EM

153

Hade en otroligt mysig förmiddag med världens bästa och mest färgglada mamma. Pratade om livet och kramades. Åh hon gjorde min dag. Sen ut till Djursan och göra första riktiga jobbdagen. Gick finemang. Enda som saknas i mitt liv nu är en lägenhet. Gud ge mig denna fina, ljusa och romantiska etagevåning innehållande bubbelpool, två toaletter, två uteplatser, disk och tvättmaskin, solarium och 153kvm. Typ NU tack!

EM


Hela havet stormar

Jahapp...förlust! Sugpung. Nya tag på torsdag då. Inatt sover jag hos älsklingsVc. Deras soffa är mitt andra hem. Imorrn kör vi på mysfrulle sen ska jag möta mamma vid 10. Ska strosa runt och mysa. Äntligen, har inte träffat henne sen januari. Börjar jobbet kl 14 i Djursan. Ska bli jättekul! Sen börjar jag heltid där 1 maj. Alltså blir det lite ströjobb ute i Djursan plus på SRB fram till dess. Nae sova nu. Eller försöka, Johannes klok som han är satte på diskmaskinen innan han la sig och jag ligger ca 2 m från den. Yeeah skönhetssömn. "Det låter som havet" säger Vc. Vilket jävla hav undrar jag;)? Hela havet stormar!

Em


Måndag

Inget jobb idag heller. Ställde kl på åtta. Åt en god frulle innehållande havregrynsgröt med mjölk och brunsocker, kaffe och ägg. Sen donade jag lite hemma sen tog jag bussen till gymmet. Förjävla äckligt väder i Sthlm idag. Blev över en mils löpning på bandet. Idag täckte jag skärmen med min svettishandduk för att inte bli psykiskt störd på alla siffror som man tycker tickar så sakta. Jag har ett trix på hur jag håller koll på ungefär hur långt jag sprungit och det är att hålla koll på hur många låtar som spelas i lurarna. Efter 10 låtar hade jag sprungit ca 6.5 km sen vart det ca 8-10 låtar till innan jag va i mål. Trots ben som kändes som spagetti sen passet i lördags, är jag supernöjd. Till lunch gjorde jag ungsbakad lax med grönsaker och kokt potatis med en klick smör. Perfekt mat! Nu vidare till stan för mys och solning och ikväll ska jag sitta bänkad framför Leksandsmatchen med Vc och Johannes! Kom igen nu galna masar!!

Em


Fikamys med Cacke!

Har haft en supermysig dag i stan med Camilla. Fikade i flera timmar på vårt favvofik. Urban i PUBhuset. Skrattade tills vi låg ner. Sen strosade vi på Stadium och pekade på allt vi ville ha. Nu sitter jag i soffan och spenderar kvällen framför datorn och tven. Hanna eller Sipan måste åka ut ur BBhuset idag. Annars letar jag lya. Går jättebra att bo med Hampus. Men nu vill jag hitta nånting eget, så vet ni nånting om lägenhet, hör av er!

/Em

Träningsblogg!

Har inte vart utanför dörren idag mer än när jag gick till gymmet. ViPRpass 55 min. Helskotta va bra det gick. Trots 4 timmars sömn och några glas vin igår. Min blogg handlar bara om träning känns det som, kanske ska göra om den till en träningsblogg till 110% och berätta om tips kring träning och mat. Jag är ju faktiskt jävligt duktig när det gäller kost och träning om jag får skryta lite! :) efter min jobbiga resa som anorektisk, har jag lärt mig massor. kommer jag inte in på PHS till våren ska jag söka en utbildning på Värmdö till hösten. Då blir jag PT, Gti och hälsocoach. Sugen som fan.

Em


Aw

Haft en trevlig kväll med Aw med Srb! Kul att se alla konsulenter. Jobbigt bara att komunikationen hem suger så fick lov att dra mig hem tidigare än alla andra. Ge mig rn lägenhet i stan NU!!!


Uppåt ska vi!

Träningsledig idag. Min kropp behöver det då jag har tränat hårt de senaste veckorna. Lagt på mig 3 kg vilket är bra! gått ner 7 kg sen USA men nu börjat siffrorna ticka upp. Musklerna är snart tillbaka och benen börjar bli som dem brukar; stadiga stockar:)

Har just tagit mig en långdusch. AW med jobbet väntar. Kul att få se alla som jobbar. Bara träffat ca 5 st. Man är ju alltid ute på fältet ensam.

Och inatt ska Hampus sova hemma hos sina föräldrar sen sticker han till Italien imorrn och kommer hem nästa måndag. Fasen va ensam jag kommer känna mig. 10 dagar själv.. What to do??

Nae nu ska jag pryda min nakna kropp med nånting ur gaderoben sen fixa ett ansikte.

Em


Nöjd själ

Så nöjd jag är! Var trött som tusan efter solariet. Men drog mig till gymmet och köttade mig igenom över en mils löpning. När jag springer på löpband måste jag verkligen drömma mig bort nånannanstans och tänka att jag är ute och springer för det är fasen rövtråkigt att glo in i spegeln och inte komma nån vart. Men med bra musik i öronen gick det jävligt bra. Sen vart det ett 55 min bodypumppass! Väl hemkommen gjorde jag och Hampus dundermiddag som vi åt framför SOA! Älskar den serien. Nu är det Biggest. Sen hejar vi givetvis på Leksand!

Em


Säljes

Min bebis kom på posten igår. Vit Iphone 4s. Säljer därför det svarta lammet. Också Iphone 4s. Vad säger ni? Köpköpköp!!


Farmen

För några veckor sen knåpade jag ihop ett brev och fixade lite roliga bilder på mamma! Anmälde henne till Farmen. Och idag ringde dem från Tv4. Fan vad kul hon har kommit vidare till audition. Tisdag nästa vecka, då jävlar! Håll tummar och tår. Ni som känner min mamma vet hur rolig hon kan vara. Tror fan hon skulle göra bra tv!

Em


Bra helg

Har haft den mysigaste helgen på länge! Sovit hos Kicki sen i fredags. Massage, träning, solning, mat och tjejsnack hela helgen. Så underbart. Igår umgicks jag med Camilla i stan hela dagen. Superkul! Vi skrattade till vi låg ner nästan. På kvällen vart det chill hos Tobbe. Kollade på Taken och tog vara på kvällen. Idag har det inte blivit nå jobb, suger att bara jobba extra...vart en lunch i stan med mysigt och trevligt sällskap :) på onsdag ska jag provjobba i Djursan igen och förhoppningsvis får jag jobbet. Heltid! Sweet. Nu blir det träning. Spinningskorna på.

Em


Kärlek

Världens myskväll med Kicki och VC! The Voice, BB, hemmagjorda hamburgare, nötter och massa tjejsnack. Kan inte bli bättre.

Em


Sats

Sitter på bussen påväg från gymmet nu. Tog en prommis med Hampus ner till gymmet men orkar inte gå hem ;) idag körde jag TRX bandet sen vart det Bodycombatpass 55 min. Imorrn blir det konditionsträning. Konditionsträningen går så bra nu så det är viktigt att jag håller i den så kanske jag pallar halvmaran 4 augusti!

Ikväll blir det SOA. Grym serie som jag och Hampus har börjat följa. GG följer jag också frenetiskt, men fan vad rörigt det är i den serien just nu!

Imorrn blir det sleepover hos Kicki!! Jajajaaaaaa så underbart.
/Em


kirra biffen!

Skönt med en sovmorgon i morse. Hampus gjorde frukost till oss. Supermysigt att för en gångsskull käka frukost tillsammans. Sen vart det 9 km löpning ute i vårsolen. Jag har hittat en asbra vända. Backar upp och ned och plan fin mark. Tar ca en timme att springa den. Nu har jag just gjort lunch. Jag börjar bli en riktig gudinna i köket. Gjorde hemmagjorda biffar med kokt potatis sen en klick smör till det. Mumma! Såhär gör jag biffarna.

Häll köttfärs i en bunke.
Riv ner morötter, rödlök, turisk yougurt och 2 ägg.
Rör ihop till en smet.
Krydda sedan med salt, peppar och vitlök.
Rulla köttfärsen till biffar.
Sen in i ungen på 200 grader!
Vips så är det klart!

/Em

6mars

En intensiv och händelserik dag på jobbet vart det idag, men det är skoj när det händer grejer! Fick träffa min klippa också, supermysigt såklart. Nu blir det att slöa framför TopModel Sverige sedan BB. Ingen träning idag, mör i kroppen. Pratade med min underbara neger idag, vilket klippa. Längtar som en galning efter henne, men i helgen blir det mys! VC. Imorrn är en stor dag, provjobb i Djursan. Håll tummarna för att det ska gå bra mina vänner.

Tack för nu
/Em

Kärt återseende

Alla älskade änglar samlade ikväll. Några saknades givetvis. Gänget är ute och svänger deras lurviga medan jag är påväg hem. Stor dag imorrn! Nu håller vi tummarna. Fick ett mysigt samtal ikväll också som gjorde mig glad! Tack och godnatt.

Em


dags för vipr!

Solen verkligen strålar idag. Jag är ombytt till träningskläder och ska snart kila ner till SATS för ett ViPRpass. Sen hem och käka och fixa mig fort som fan för att möta Camilla G i stan. Sen vidare till tjejerna där dem håller till. Imorrn är en stor dag för mig så jag ska ta det lugnt idag. Hoppas ni andra mår bra, va hände med Aviciikonserten? Alla var så övertaggade och älskade honom, nu hatar alla honom???

/Em


Provar att mobilblogga då:)

En tung dag på jobbet. När jag kom hem slocknade jag på soffan med spyan i halsen av mensvärk.. När jag vaknade till liv gjorde jag mig tonfisksallad. Sen svirade jag om till löparskorna. 9.4 km i spåret! Helvete va nöjd jag känner mig. Hade i åtanke vad min PT sa, andas ordentligt. Lite håll smög sig på. Men krigade igenom 9.4 km utan avbrott och jävligt bra tempo. Nu ligger jag i soffan med en påse exoticgodis. Är ensam hemma till söndag, Hampus är i Sälen. Och imorrn kommer en efterlängtad själ hem från Italien. En annan fantastisk grej som händer imorrn är bruddate!!! Äntligen är vi älsklingar samlade!!

Puss Em


Göta Källare

Jättetrevlig kväll vart det igår. Var på Göta Källare för att se Le Betre lira. Tyvär gick de på scen 23.30. Alldeles för sent så jag hann åka hem innan dem började spela. Men hade en skittrevlig kväll. Träffade många ansiktet jag inte träffat på evigheter. Fick lite nostalgikänsla. Ge mig fler såna spontankvällar tack !:)

/Em

RSS 2.0