Orlando

en väldigt exalterad tjej har just packat väskan. blir hämtat runt 8 imorrnbitti. sen bär det av till orlando och universal, horrornights! orlando ligger ca 3 timmars bilresa ifrån parkland. dem jag åker med har hyrt en lägenhet, övernattning till imorrn. ska bli kul att få komma iväg och uppleva lite annat. kameran har jag med mig givetvis.

pratade med min kära familj idag, åh, saknaden är så stor, jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag vill krama om min familj! jag räknar ner ifrån 19 dagar nu! helt otroligt va fort det har gått.

/Em

sorry för ungefär min sjuttielfte bild på min tatuering, men jag är så fittigt nöjd!!!!


en väska rikare, några dollar fattigare

igår var jag ledig, som vanligt blev det shopping. världens snyggaste väska fick följa med mig hem! Vince Camuto, för den som bryr sig. själv har jag inte en janne om vem det är, men snygg som sjutton är väskan! OJA. tydligen ett exklusivt märke? va vet jag. idag har pojkarna halvdag i skolan och imorrn är dem lediga. och på lördag sticker jag och två kompisar till orlando. vi ska gå på horrornights på universal, jag blir bjuden på hotell/lägenhets övernattning så jag kan ju inte tacka nej :) wiiho!
 
/Em


hummingbird


jag är så nöjd!
att tattuera sig är verkligen farligt.
jag vet redan va jag vill göra nästa gång..


lyckligtjej

jag har gjort världens vackraste tatuering
mamma min mamma, du kommer att älska den!


tänk att..



tänk att en hyffsat seriös tjej kan.....



...bli såhär glad över att ha hittat potionssnus..


hummingbird



denna vackra fågel kommer snart att pryda min kropp.
ska dock inte tatuera blomman.
men en färggrann liten fågel blir perfekt.
väljer mellan 4 ställen på kroppen...


SM

detta är mitt bästa köp hittills, näst efter träningskläderna såklart!


lyckan är total!


october 20



jag saknar dig mindre och mindre..


emma vs cam vs amanda

har just avverkad 3 timmar med amanda på skype. tack skypes grundare! skickade galna youtubeklipp och lagade mat. idag är det precis en månad kvar, sen är jag i svea bland mina tjejer igen!

cam <3 amanda <3 emma


16 oktober

vilken rolig kväll jag hade igår! jag och en kille som heter david, plus hans kompisar, var på hockey. florida panthers - tampa bay. kul att se muttis lira. tog en massa bilder. dock förlorade tampa på straffar. skitsynd! det var en jäkligt rolig match. efter matchen gick vi och tog en öl och skratte oss till tårar.

imorrn börjar jag räkna ner från 4 veckor..

/EM



14th of october

idag är jag ledig, så har spenderat X antal timmar på sawgrass mall! men endå stort av mig att bara handla lite bodybutter på VS, lite snoddar och ett armband på F21. va hände med storshoppingen? på lördag blir det hockey. florida panthers - tampa bay. snälla muttis har fixat nhlbiljetter åt mig! vilken star.

detta armband fick följa med mig hem. pengarna går till rosa bandet. väldigt välinvesterade pengar må jag säga!


viktigt meddelande

VIKTIGT MEDDELANDE


fredagen den 18 nov landar jag i svea. majap kommer också hem till sveariket den 18 nov. alltså är en REUNION högsta prio. eller hur flickor????? först fika/mys/häng/girltalk (oj va jag saknar tjejsnack) på siljers, runt 13-14tiden på lördagen? sen kör vi all in, eller hur? plats - oklart! tällberg känns inte så lockande. plats löser sig alltid. norge, sthlm, örebro - kom till leksand så kör vi!!


nu fäller  jag några tårar..
åh!
nu vill jag typ hem!




10 october

det var väll inte direkt någon höjdarträning jag gjorde imorse...fasen! 30 min löpning och 15 min powerwalk. jag kände av halsen och benen kändes som bly!! fanken. jag kan säga att jag längtar så sjukt mycket till jag får sätta på mig mina spinningskor och glida iväg på cykeln eller hålla i min innebandyklubba!!!

nu när jag vet att det inte är så långt kvar till jag är hemma, börjar jag tänka på alla hemma, så otroligt mycket. varje natt drömmer jag om någon älskad själ där hemma.

förresten, emma linder, har lärt sig att ladda hem. så nu äntligen får jag följa chuck, blair, nate, dan och serena OMG , lycka ut till fingertopparna.

/Em




5more

har vilat från träning fem dagar för jag har haft halsont. sug pung va tråkigt. jag är såå rastlös. så imorrnbitti är klockan ställd för träning. löpning! och hoppas att solen tittar fram imorrn så jag kan bättra på brännan. det har regnat hela helgen, de har inte vart mycket sol de senaste dagarna. tusan! jag skulle skämmas om jag inte var brunare än majac typ när jag kommer hem. vi två är typ alltid brunast av alla i tjejgänget, så är jag inte brunare än henne när jag kommer hem, då kan jag dra täcket över mig!!

imorrn börjar jag räkna ner för hemgång, jag går in på min 7e vecka! 5 more to go.

/Em


third tattoo!!

då har 6 veckor passerat. 6 more to go! tiden rinner iväg. igår träffade jag några som kommer här från florida. jessica, maria och steven. vi var ute och åt. senare visade dem mig en tatueringsstudio som ligger i coral springs. jag beställde tid för min tredje tatuering. två dagar innan jag far hem till svea kommer den att pryda min kropp. jag väljer mellan två ställen på kroppen! motivet har jag velat ha länge, så det var ingen match. lägger såklart upp en bild när den är klar. om det är bra surfingväder i veckan ska jag få följa med steven och maria och surfa. det ska bli jäkligt skoj! vi plenarar även att hoppa bungyjump. åh jag vill det, so bad! fan va mäktigt det vore! inte nog med allt detta, så försöker tjejerna få mig att gå på date med tatueringskillen? omg, riktigt snygg karl.. men ah får se! haha.


/Em

sick

i onsdags var jag och anna in till miami på konsert. chris brown, bow wow, t-pain och kelly rowland spelade. kan erkänna att jag föll nån tår när chris spelade, allting var så mäktigt. plus att vi hade plaster precis framför scenen. igår var vi och shoppade i boca. jag köpte mig IDsmink och en helt ny träningsmundering. fan va jag älskar att spendera pengar på träningskläder! idag har jag ont i halsen, har sovit från 10 igårkväll till 16 idag på eftermiddagen.. snacka om länge. men sova är den bästa medecinen när man är sjuk. trots att jag har vart hängig idag, har jag och bret haft en jättekul dag med massa lek och skratt

/Em





miami biatch

en glad tjej åker snart till miami på konsert! imorrn blir det shopping och chill i boca!! dock ska jag inte ha denna blåsan ikväll :)



sol i sinne brun ute

det har inte vart så fint väder i några dagar nu. plus att ajg inte gått utanför dörren i helgen. är bret inne måste jag vara inne , är han ute måste jag vara ute. och han valde att bunkra upp framför sin dator 24/7! så igår och idag har jag äntligen fått sola. bättra på brännan lite wiihooooo!!

har slutat för dagen, ligger i sängen och lyssnar secret med one republic. men alltså, såå bra låt

http://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o&ob=av2e




och imorrn bär det av till miami och chris brown! mäktigt. kamera ska med, givetvis. så bilder kommer att komma. både här och på face!!

/Em


sol i sinne brun ute

det har inte vart så fint väder i några dagar nu. plus att ajg inte gått utanför dörren i helgen. är bret inne måste jag vara inne , är han ute måste jag vara ute. och han valde att bunkra upp framför sin dator 24/7! så igår och idag har jag äntligen fått sola. bättra på brännan lite wiihooooo!!

har slutat för dagen, ligger i sängen och lyssnar secret med one republic. men alltså, såå bra låt

http://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o&ob=av2e




och imorrn bär det av till miami och chris brown! mäktigt. kamera ska med, givetvis. så bilder kommer att komma. både här och på face!!

/Em


thougts

never regret anything
because at one time it was
exactly what you wanted


MJ MK

jag har lagt upp en plan, jag tittar var och varannan dag på MK och MJ hemsida och jag drömmer mig bort. jag vill ha allt dem har! fasen har hittat ett par så jävla snygga stövlar från MK. nu blir det att spara mina kommande löner så jag kan åka till Boca Ration Mall och spendera mina sista pengar innan jag åker hem. det är tydligen ett snobbställe, så där finns det bara massa fina affärer. mmuuummmaaa!!!



och dessa underbara stövlar från MK


6 weeks

jag har inte snusat på 6 veckor nu, jag börjar bli tokig. jag är sååå sugen på snus att jag knappt vet vart jag ska ta vägen!! de första jag ska göra när jag landar i estocolmo, efter att ha kramat amanda såklart, är att köpa snuuuuuuus!

eller så köper du med dig en dosa till flygplatsen amanda. antingen göteborg lingon eller white! thanks babe ;P

/Em


Maria Montazami

inatt var jag på förfest hos maria montazami, där bodde det en skitsnygg kille inneboende som det slutade med att jag blev ihop med. vi mös till det lite i hans säng som var över 2 m bred. senare under kvällen kom hela familjen på besök. dem tyckte att montazamifamiljen bodde i ett ruckel. maria bjöd på grillade äpplen som ingen åt av.. när festen var slut skulle jag åka hem , jag gick ut och det var världens vinterrusk ute , jag ville inte gå hem till tällberg så jag snodde en bil, en röd opel, det snöade så mycket att det tillochmed var snö inne i bilen. när jag kom hem var min familj redan hemma och det visade sig att jag hade råkat sno matilda östlunds bil...


älskar att drömma, men det vore ju ganska coolt att få förfesta med maria montazami

/Em


CB

på onsdag är jag ledig, då ska jag och en tjej som heter anna till miami och tittade på chris brown. känns rätt så awesome! jäklar va kul det ska bli. undrar vilken av klänningarna jag ska inviga :)? sover hos henne, på torsdag blir det stek på beachen.

/Em


sådär


fridaynight

jag kunde inte få nån rättvis bild på klänningen, så jag lägger inte upp någon bild! varför finns inte VS i svea?????????????






förresten, funderar och funderar på hur min tredje tatuering ska se ut.. kanske en fjäder? vingar? mest sugen är jag på en färgstark colibri på underarmen, precis vid armväcket!! bakom örat skulle också vara fint, kanske en fjäder där? sen vill jag fortfarande tatuera mig längs ryggraden, från nacken ända ner till svanken, jag måste bara komma på en väldigt lång och viktig text först..


nae , får fundera lite mer, men det vore ju pretty awesome och tatuera sig här i florida. nu blir det robinson, klockan ställd för löpning imorrn. 6.e träningspasset denna vecka. sweet, jag är igång!!!

/Em

VS <3 ME

Idag har jag shoppat!! OOOJAAAAAA. victoria secret. to die fooooor. 4 bodyspray, en kräm och 2 läppglans fick följa med mig hem. nästa gång ska jag köpa fler trosor. finns nog inte några bekvämare eller sötare trosor än dem från VS!  hittade 3 halsband, ett par träningstajts och en klänning också. klänningen är såå vacker. corallröd, enarmad och knälång. jag visar bild sen. jag älskar den. nu sitter jag och mamma kris och dricker vin.

idag fick jag äntligen ett livstecken från jossi, efter 5 veckor. sweet! :)
plus att jag skypat med amanda, åh denna människa ger mig så mycket energi!

/Em



RSS 2.0