Vila bör man...

Sen jag fick min överansträngning förra fredagen har jag inte lyft en vikt, inte rört en fena. Har legat på sofflocket o ätit o druckit öl. Jag kan inte ens minnas när jag va ledig från träning såhär länge. I snitt har jag köttat 5-6 ggr i veckan i flera månader. Kan säga att detta är jobbigt men samtidigt behövligt. Har blivit småförkyld också. Måndag, då blir det träning igen. Tänkte mig en löptur. Vill röra på dököttet!

Annars har jul o juldagen passerat. Hade en fantastisk jul med mormor o familjen. Mycket mat o klappar. Juldagen blev som vanligt sensation. Mycket skratt, alkohol o kärlek med tjejerna.

Idag ska vi kika Leksand - Mora. Jag, Kicki, Josefine, Elin o Vc ska skrika oss hesa o heja Leksand till seger!

Sen en annan kul grej, har fått veta att det ska hållas ett triathlon i Tällberg i sommar, samtidigt som halvmaran går av stapeln. Har sprungit maran 2 år i rad nu, men funderar starkt på att anmäla mig till Tällbergs triathlon iår, någon som är med mig?

Em


Nöjd

Blev ett bättre träningspass än väntat. Har sovit dåligt inatt så trodde jag skulle vara seg i kroppen. Men tre varv BaS, chins, pullups o bålträning. Behöver dock lite hjälp upp med chins o pullups, inte så konstigt. Både svårt med teknik o jobbigt! Fick sällskap på gymmet. Jag blir alltid mer taggad o träna när jag har någon att träna med. Då kan man peppa o inspirera varandra. Det va jättemycket folk på gymmet också, så då blir jag ännu mer peppad!

Nu är det soffhäng framför tven sen tidigt sänggående. Träning imorrn igen!

O juldagen är här snart, grymt, jotack. Blir systemet imorrn så det är klart. Måste hitta på en bra julklapp för vår årliga julklappsutdelning också.

/Em


Blood and sand

Jag har jobbat hela helgen men endå hunnit med träning. Löpning med Hubbe i lördags, bara en kortis eftersom Hubbe fortfarande är valp o jag måste vänja honom. Han är väldigt roligt sällskap. Jag får samtidigt lite träning för armarna eftersom han är väldigt stark. Igår vart det innebandyträning. Också skitkul! 
 
Idag är jag ledig, vilket denna gång betydde sovmorgon till 12.00, även fast jag är ledig brukar jag alltid ställa klockan tidigt. Att sova bort dagen får mig att känna mig helt förstörd. Idag blir det Blood And Sand på gymmet, senast jag körde det passet var när jag bodde i USA, så vi får se hur mycket jag orkar. Jag har bra träningssällskap med mig iallafall, så nog ska det köttas!
 
O snart är det julafton, alla klappar inhandlade, jag tror jag aldrig har spenderat så mycket pengar som jag har gjort iår. Nåde familjen om dem inte blir glada för mina påhittiga klappar!
 
/Em
 
ni måste checka in denna sida! Jättebra träning när ni har slut på motivitaion!
 
 http://www.thecelebrityworkout.com/2012/10/spartacus-workout/ 

Här vill jag va'

Nu har jag bott hemma ett tag. Bor hemma i Tällberg hos mamma o pappa i Johans gamla pojkrum med alla mina kläder. En walk in closet med tillhörande säng. En tillfällighet till jag hittar något eget. Men jag trivs hemma med min familj. Jag är tillbaka på Siljan o jobbar, jobbar 4-5 dagar i veckan o jag trivs som fisken i vattnet, jag vill knappt gå hem från jobbet. Jag hänger på gymmet ca 5-6 dagar i veckan o jag känner mig mer fit i kroppen än nånsin. Här har jag bestämt mig för att vara ett tag framöver. Det känns skönt att ha bestämt sig, att ha en plan för ett tag framöver.

Snart är det jul o juldagen. Jul firar vi här i Tällberg tillsammans med mormor. Det blir julklappsjakt på morgonen, 20 året i rad. En liten tradition vi har här hemma. Juldagen firar jag tillsammans med tjejerna. Förfest hos Josefine med god mat, lekar, alkohol o julklappsutdelning. Standard. Sen vidare ut i dimman, reunion, om vi alla längtar till att vi skratta o kramas ihop igen.

/Em


RSS 2.0