moroccanoil

köpte denna fantastiska olja för några veckor sedan. så bra. håret blir så mjukt! innan jag åker hem till svea ska jag nog köpa schampoo och balsam i samma märke. dock har jag bara hittat skitstora flaskor..vet inte om jag får plats med dem efter all shopping?

 


wednesday

som sagt, det blev två träningar idag. nöjd tjej! va sjutton har jag gjort resten av lediga dagen? kollat webbtv, bloggat, läst bloggar, ätit tre ggr, lökat omkring, skypat med hampus, pratat med vettiga personen på chatten.. fan vilken seg dag egentligen. imorrn är barnen lediga från skolan. så då blir det ett 9-22.30 shift. klockan ställd på 07 - löpning!

natti

/Em




burnd

idag är jag ledig, och det regnar.....fcuk! så tråkigt. var upp som vanligt och sprang imorse. (eftersom det är pinkväder funderar jag på att träna igen, lika bra, va ska jag annars göra? ) sen kollade jag lite nyheter för att sedan lägga mig och dö i sängen fram till nu. har haft huvudvärk och nackspärr i tre dagar. hur är detta möjligt? blir tokig! sen är jag riktigt trött sen gårdagen, låg ute i solen och stekte och tyckte att "ah men vafan, idag ska jag bli brun som fan, jag häller över lite olja på mina body och i ansiktet, de är väll lungan" ajotjena, jag är så röd i ansiktet nu! och ögonen är så svullna. haha. jag lägger upp en bild, dock ser man inte så bra hur jag ser ut nu! kanske är tur det?

/EM


mondayevening

imorse sprang jag 40 minuter. jag gissar att min sträcka är omkring 6-6.5 km! hoppas det iallafall =P  kändes bra. för en gångsskull var det lite blåsigt ute, skönt. efter det blev det shopping. hittade ett par skitsnygga levisjeans, stuprör, en kofta och ett stort silvrigt halsband. så awesome! det var typ utförsäljning på ett ställe som heter Kohl´s som ligger ca 10 min gång härifrån. har blivit klippt idag också. sen har jag svullat i mat, precis som jag har gjort hela helgen. fasen dessa cinamonrolls....gottttttt! nånting jag har lärt mig här borta är att unna mig saker och ting. jag kan sitta och bara mysa en kväll med vin, öl eller nån god drink, äta mer mat än jag egentligen orkar och äta mer onyttigt än vanligt. jag borde inte. men fan jag har aldrig älskat mat så mycket som jag gör idag! thank god för att jag blivit frisk från anorexian. jag är så fett grym. jaa , jag får säga det! FAN VA BRA JAG ÄR!

/Em

jag saknar..en del. jotack du!


25

jag tänkte göra en to do lista till jag kommer hem. eller en liten lista av saker jag vill göra. här i usa är det ganska svårt att följa rutiner. visst jag försöker hålla i träningen. men att springa innan kl 7 varje morgon ( det är alldeles för varmt för att göra det senare) är inte alltid så skoj. benen, hjärnan, lungorna dör nästan för att det är så fuktigt och jag får inte tillräckligt med syre. får lov att ta med mig telefonen varje gång ifall jag skulle svimma. försöker hålla igång mina 5 ggr i veckan med träning. löpning, blood and sand eller simning. men nu börjar inspirationen ta slut. jag vill ha en träningskompis!!!!!!!!!!!!!!! och kosthållningen är helt annorlunda mot vad jag är van vid..jag känner mig som en gris bokstavligt talat. tycker hela jag har svullnat upp! och håret är som svinto av solen, kloret från polen och saltet i havet. (skönt att deras frisör kommer hem till oss imorrn och klipper alla 7 i familjen) . nu till denna to do lista då då..

1: deetox, ge mig tips!
2: köra järnet med spinning och kettlebells på hallen (fasen va jag längtar hem till mina spinningskor ) jag ska konditionsträna valkarna av mig!
3: äta massor med sallad och frukt. plus äta köttbullar, falukorv och pannkakor!!!
4: sova sova sova sova - ge mig min egen säng NU! och ett riktigt täcke. sover i lakan här.
5: krama ihjäl mamma pappa johan och linnea
6: siljanshänga med mina tjejor
7: date på andra sidan bron och äta carbonara!
8: mata T&L <3 <3 <3 promenera med pansarvagnen
9: spela innebandy med anna, jennifer och gubbarna 3 ggr i veckan
10: kramas med mormor, dricka kaffe och äta hennes koldolmar. (mamma, hälsa henne att jag vill att jag johan och linnea ska äta middag hos henne när jag kommer hem )
11: sova inne hos min lillasyster
12: dricka rosévin med mamma och skratta oss genom kvällen
13: hänga i sthlm i amandas och elins nya lya
14: jobba heltid. fan vad som helst, ge mig! jag vill ha pengar.
osv osv osv. denna lista kan göra lååång!


idag har jag vart här en månad, two to go! jag har det väldigt bra här. sola, bada, göra det jag känner för när pojkarna är i skolan. men måste vara tillgänglig för bret ca 55 timmar i veckan. på 4 veckor kan jag säga att jag fyllt min ryggsäck med flera kg nya verktyg. och det kommer bli fler, det är jag säker på. autistiska människor är svåra att ha att göra med.

jag landar i svea den 18 nov, amanda p, kingen, hämtar mig. och jag hoppas verkligen att det fortfarande är höst när jag kommer hem. jag vill klä mig i mina slitna jeans, skinjacka, höga stövlar, halsduk, brillor och mössa. jag älskar ju hösten!

/Em

emilie fick mig på bild när jag vågen fick mig att trilla.
jag tycker mitt ansiktsuttryck på översta bilden är väldigt charmerande!
vilken pingla


24

idag är mina tankar hemma hos josefine. alla mina fantastiska vänner ska dit på avkedsfest, jossan ska flytta till mattias i tampa bay för 8 månader! jag vill vara bland er och festa till vi stupar. kör hårt ikväll mina älskade tjejer!!

jag kanske ska lägga upp en video till? göra er lite avis på hur fint jag har det ;)

/Em


jag och bret bakar en kaka :)


grattis fina du

grattis till världens bästa pappa på din 50årsdag!  jag önskar jag kunde fira den med dig. älskar dig i alla lägen. du är unik och jag älskar dig!




onsdag

idag är jag ledig. blir ingen träning idag heller. jag känner att min kropp behöver vila iallafall en dag. har just gjort mig ordning. pappa john skjutsar mig snart till tåget. jag ska möta upp emilie för shopping och strandhäng. ikväll är det någon konsert på hennes skola, så vi ska dit. får se om vi går på ladies night också? ett å annat glas vin kommer förmodligen slinka ner ikväll :)

/Em


8 veckor

de senaste dagarna har jag skypat med nån varje dag. det får mig att längta hem en gnutta! men jag trivs så jäkla bra här och vill inte åka hem ännu! i helgen har jag vart här en månad, vilket innebär att jag har 8 veckor kvar i paradiset! jäklar va fort tiden går. imorrn ska jag och emelie åka till aventura mall och shoppa, kan hända det blir lite strandhäng också. jag är ledig imorrn!

/Em

monday

http://www.thecelebrityworkout.com/2011/07/spartacus-workout/

där Felicia! :) har du B&S. du måste scrolla ner lite för att se övningarna. du kör varje övning 1 min, vila 15 sek, sen nästa övning. efter 10 övningar vilar du 2 min. sen kör du två varv till!

nu ska jag pallra mig ut i hettan för B&S!


/Em

amanda prepuk

http://www.youtube.com/watch?v=c9R_ydO9Xqg

den här länken är för amanda prepuks skull! vet inte hur jag lägger upp så själva filmen syns på sidan, så ni får nöja er med denna!

/EM

16 september

7 ringde klockan, men icke sa nicke, jag var alldeles för trött för att ens orka öppna ögonen. så jag körde ett B&Spass istället. i ca 40 graders värme och strålande sol köttade jag igenom 3 varv. blev säkert av med flera liter vätska. har just kommit in efter nästan 3 timmars stek. nu blir det dusch. runt 4 kommer bret hem :)

 

här har ni väskan från F21

 

oj va suddig bilden vart, men där har ni en urlakad tjej!

 

/Em

goodnight from FL

dagens shopping. black rivet jackan, höstjackan (har ingen aning om de ens är att bra märke osv, men fan va kär jag vart i den/dem) skulle ha kostat 180 dollar. den var nedsatt till 120, sen fick emma kingen linder den för ynka 30 dollar. tror det måste ha varit för att jag var så trevlig. kassörskan tyckte mycket bra om mig i guess. så jag köpte två jackor. en militärinspirerad , väldigt kort jacka.  den andra skulle ha kostat 150 dollar men jag fick den för 24 dollar. så istället för att betala 300 dollar pejade jag 54 dollar :) sweet! om du vill räkna ut mamma vad detta motsvarar i krona. så tar du tex 300 * 6.5 = 1950 kr men jag betala 351 kr :)

så hittade jag två klänningar. en långklänning, prickig. oj så söt! och en klänning som går till knäna. ryggen fall jag pladask för!


och dagens forever21 plus mina navyfärgade converse. hittade en assnygg väska på f21 också, men orkar inte lägga upp fler bilder nu.


förövrigt får ni ta bilderna och texten för vad de är. är jäkligt dålig på detta med "dagens"

/Em

sawgrass mall

hemma efter 6 timmars shopping! sawgrass mall är ganska så stort, jatack!! jag är en väska, ett par byxor, två klänningar, en tshirt, två jackor och ett par converse rikare. forever 21 - to die for!!! köpte ett par byxor därifrån som sitter som en smäck. nu blir det väll att ligga på latsidan hela kvällen. brännan från gårdagen känns på kroppen. ska ta en dusch. sängen är renbäddad för städerskorna har varit här idag!

so long
/Em

shop to u drop

då tar vi en shoppingvända! 1.a sminkningen sen jag kom hit. huden njuter av att vara utan!

/Em


men bra emmalinder!

jag är så nöjd över mig själv, att jag fått tummen ur röven och gjort nånting vettigt under timmarna jag är ledig. (inte bara sola, bada och träna) i veckan har jag sökt lite jobb, både på hemmaplan och i sthlm.  har också skrivit ner vad jag måste göra när jag kommer hem! alltid bra att skriva upp lite småmål. har även kikat massa utbildningar. till våren söker jag 20 olika skolor i hela svea, sjuksköterseutbildning. (sen kan man ju alltid hålla tummarna att jag kommer in ) eftersom jag är i usa, kan jag inte söka PHS denna omgång. och behandlingsassistentutbildningen är stängd till våren. har blivit intresserad av att söka brandmanutbildning också. så till hösten slår jag på stort.

imorse stod klockan på 7 och jag var ute och sprang min vanliga vända. har just duchat. ska snart göra mig ordning för att åka och shoppa. tydligen ska jag bli skjutsad till ett av de största mallen som finns i usa?? kan bli awesome! ledig hela dagen idag. behöver kanske det efter att ha sovit nån ynka timme inatt bara, fick lite väl mycket färg på stranden igår, så de var lite jobbigt att ligga still!

/EM




14 september

ganska svettig tjej!! låg ute och solade på gräsmattan idag efter jag tränat 2 varv blood&sand + 30 min simning. smörje in mig i hawaiin olja. snacka om hett, men oj så skönt! nu är jag rödrosig om kinderna, men va mycket frächare man känner sig när man blivit brun. och med det vita nagellacket på tårna, känner mig sig ännu brunare :) hoppas att den bruna fina färgen håller i sig bra länge när jag kommer till svea.

 

 


nästa inköp!!


fredagkväll hos familjen Mickels Virtue

har haft en jätterolig kväll med pojkarna. för er som inte vet är trillingarna 13 och yngsta pojken är 11. alltså är det full rulle på kvällarna. alla fyra har sina viljor. den ena säger emma efter den andra, den tredje drar i min arm och den fjärde ska visa allt. men dem är såå söta! vi kan skratta så mycket. och när jag säger att jag itne förstår va de säger, så förklarar dem på deras egna sätt. kloka barn. här kommer lite bilder från kvällen!

Johnjohn visade mig Longest yard på youtube, det är ett klipp där som jag skrattar åt så jag nästan kissar på mig! så jävla roligt! jag ska lägga upp det här på bloggen ska ni få se!

Bret är överlycklig när jag spelar "en kulen natt" för honom. Sen har han och jag dansat till Alcazar ikväll. här är han så exalterad att han inte vet vart han ska ta ivägen :)

här har vi Carl, Alan och Johnjohn och Johnjohns katt Trixy. villkoret till att de skulle få vara inne i mitt rum, var att de fick lov att ställa upp på en bild. Carl älskar att vara med på kort, värre med de två pojkarna i bar överkropp ;P

pappa John bjöd mig på öl. jäklar va gott och fint det satt i magen! bland den goaste öl jag druckit ju. bättre än corona tillochmed!

och denna fina fantastiska lapp av underbara Elin sitter uppe i mitt rum!

 

/Em


sunny day in parkland.

jag har haft en ganska jobbig dag idag...det syns va ;P? Har stekt på stranden några timmar. så himla härligt! och så innerligt varmt. pappa john skjutsade och hämtade mig i hans thunderbird. en gul bil! fasen, jag har alltid velat haft en gul bil. fan va snygg den är. nu har jag stängt in mig på mitt rum. städerskorna är här och städar.  förresten amandap, detta videoinlägg?? vad vill du att det ska handla om? kan du inte göra ett och lägga upp på facebook så du kan inspirera mig :)?
/Em



Deerfield beach

här ska jag spendera min dag idag!! hur sweet? 5 av 5 toasts! har just vart ute och sprungit, ah som vanlig liksom.  äter lite god frulle framför datorn nu. fanken, jag är så trött så trött. men dessa öronproppar jag har införskaffat kan nog vara det bästa köpet på evigheter. mamma, skaffa öronproppar så slipper du höra linnea i trappen, johan skratta vid datorn, pappa snarka, katterna jama och kraffsa och alla sms du får av mig på nätterna. köp öronproppar och du kommer sova som en drottning. promise!!

 

/EM


0358

tittar igenom alla bilder sen tällbergs halvmara. jävligt kul att se och fasen va stolt jag är som genomförde 2.1 mil! nästa sommar kör jag halvmaran igen. men ska anmäla mig till fler lopp!! det är så jäkla skoj att springa och fler lopp en halvmaran måste jag ju ha på meritlistan! vasaloppet i vinter kanske? (bra min på bilden, trött tjej)

/EM


jävla soligt väder

gick upp i ottan och var ute och sprang ca 5km. skönt som sjutton! försöker vara smånyttig också. största rädslan att se ut som svullo när jag kommer hem liksom. haha! har gått ner 2 kg sen jag kom hit..??? vad hände där liksom? sen låg jag i solen i ca 2 timmar. donade med lite disk och tvätt också. sen var jag carl kris och john ute och åt lunch. har just kommit tillbaka och snart kommer bret hem från skolan.

 

/EM


solaOmysa

ställde klocken i vanlig ordning, tog på mig skorna och ypperligt med kläder, satte på musiken i öronen och gick ut, jag sprang 1 km kanske, sen vände jag.. herregud va trött jag är i kroppen idag, kanske inte så konstigt när jag sovit 4 timmar? får se om jag orkar med ett simpass senare istället. idag är det strålande sol och hetta så jag har svirat om till bikini, nästa stopp: flytmadrassen i poolen!

 

/Em


sunnyday

idag är det strålande sol. carl och johnjohn visade mig hur man går till wallmart ( har bara åkt bil dit hittills). så vi var där och kikade, sen var pojkarna förbi nån spelbutik. här kan man ju köpa alla möjliga tvspel jättebilligt. har legat en stund vid poolen idag också, medan brett sov middag! imorrn är de mtillbaka till skolan igen. har även tagit lite bilder, men dock är jag ju inte så bra på det där att fota bra bilder!

/EM


sunday

imorse var det riktigt skönt att springa. min vända är så mysig och vacker, så det är så roligt och jag får mycket inspiration! har tränat 7 ggr denna vecka. 5 löppass och 2 simpass. så, träningsledig imorrn. barnen har långhelg, så de är lediga imorrn. lärarna har någon arbetsdag i skolan! idag hoppas jag på lite sol, vi är mitt hurricane säsongen så det är ganska mulet om dagarna. igår regnade vi nästan bort.

/Em

my new jacket



yes, jag älskar den!

my boys!

här har vi Johnjohn och Carl. dem visar mig lite youtubeklipp.

och här är Alen, han har spelat tvspel hela kvällen

och här hämtar jag och mamma Kris lilla Bret från skolbussen



3sep

klockan 06.45 och jag är redo för löpning! DJjossan har lagt in massor med bra pumpmusik på min mp3 så löpvändan kommer vara hääärlig!

/Em


fredag

sådär, nu har jag fixat en kamera!!!


1sep

vilken  awesome dag. började dagen med ett simpass i poolen. sen vidare till ett mall inne i fort lauderdale tillsammans med emelie. spenderade timmar inne på VS och Abercrombie & Fitch. yeeaaah! köpte underkläder på VS. sen hittade jag mig en vår/höst jacka inne på AF! hur bra?? nöjd tjej. sen åkte vi hem till emelie och  åt middag. senare hämtade pappa john upp oss och vi drog vidare till miami för att kolla på match. häftig upplevelse att se miami dolphins spela. massor med folk och världens tryck! bilder kommer senare. jag pappa john, pojkarna och emelie skrattade oss genom kvällen :)

/Em




goodnight from FL

imorrn är jag ledig. men ska gå upp tidigt endå. tänkte först avverka ett pass i poolen. sen dra till Wallmart för att äntligen köpa mig en kamera. sen ska jag ta tåget in till Fort Lauderdale för att möta upp emelie för lite shopping. imorrnkväll är jag medbjuden på football. ska åka till Miami för att kolla match! Miami Dolphins. ska bli en grym upplevelse verkligen :)

/Em



RSS 2.0