Semester

Pappan har barnen en vecka from idag. Så jag , Camilla och Linda har semester. Så skönt. Jobbat varje dag i tre veckor, men det kommer att synas på lönen. Min semester kommer innehålla flytt. Idag ska jag packa ur mina saker från Hampus lägenhet till en tvåa på Fridhemsplan. Äntligen är jag nära stan och mina vänner. Sen blir det Dalarna i helgen för att hämta lite saker. En snabbvisit hemma. Vill tillbaka till Sthlm fort, för att kunna intensivträna till fystesterna som jag har om ca tre veckor! Kompis det går bra nu. Annars leker livet. Älskar Sthlm!

Undrar fortfarande om någon vill åka på en sista minuten med mig veckan efter midsommar??

Em


Living life

Vilka veckor det har varit! Jag är aldrig ut på krogen, alkohol är inte min grej och att komma hem vid 7 på mornarna är långt från mitt liv. Till för två veckor sen..jag har blivit 18 år igen känns det som. Men fan va kul jag har! Trots konstant jobb och träning har Camilla fått ut mig på krogen flera ggr nu. Så jäkla kul att träffa nytt folk. Denna sommaren kommer bli grym och nästa vecka flyttar jag till Svarvargatan på Fridhemsplan! Awesome!

I helgen jobbar vi dygn, vi är själva hemma med barnen. Vi har skrivit upp poolhäng och restaurangbesök och kanske Gröna Lund på schemat. Är ledig nästa helg. Äntligen, har vart ledig två dagar på snart tre veckor. Men extramoney fylls på i plånkan:)

Fått ledigt på midsommar också, hur bra??? Sen har jag semester veckan efter midsommar. Funderar på en sista minuten. Nån som är sugen på att åka till ett varmt och härligt land med mig en vecka?

Em


Regn

Regn och mera regn. Men va gör det när man jobbar. 20 timmar på två dar. Imorrn blir det 10 timmar igen. Trots långa arbetspass blir det träning på kvällarna. 50 min löpning ikväll, ca8km, i spöregn. Igårkväll vart det 5km i regn. Regn gör att jag får mer energi i kroppen, konstigt nog. Men jag tycker att luften inte är lika tung att andas.

Em


Lycka!

Det har vart händelserika dagar. Ledig fr jobbet så det har blivit mycket träning, givetvis, sen träffade jag Elin och Johanna i fredags. Jag , Johanna och Hampus hjälpte Elin att flytta ur hennes lya. Inte nog med att jag fick kramas med Elin, jag fick också mail från polisrekryteringen!!! Av 7700 sökande har jag och ca 2000 till tagits vidare till fystesterna. Överlycklig tjej!! Åh snälla låt gudarna va med mig nu. Igår vart det flyttautlägenhetsfylla på söder. Jäkligt trevligt. Idag vart det ett tungt styrkepass på gymmet sen har soffan vart min bästa vän resten av kvällen.

Em


Bra dag

Har jobbat sen i förrgår kl 16. Gick av imorse runt 09. Riktigt kul har det varit. Har jobbat ihop med min klippa Camilla. Blev en pw imorse efter jag slutat på över 7km. Sen slappa framför GG. Chuck in my heart. När Hampus kom hem gick vi till gymmet 3km. Där körde jag 5km rodd sen 5km crosstraining. Blev hård magträning efter det avslutning biceps och triseps sen gång från gymmet och hem igen. Tacos står på kvällens meny. Självklart spenderar vi kvällen framför SOA. Imorrn blir det extrajobb på mitt gamla jobb sen träffa min efterlängtade Elin.

Bra dag med mycket rörelse. Precis i min smak!

Em


RSS 2.0