onsdag

snart har jag vart här en vecka, tiden bara rinner iväg. pojkarna är i skolan som vanligt så jag har mycket tid att ta hand om mig själv och kika omkring här i området. har nyligen vart ute och sprungit , har hittat en vända som tar ca 35 min att springa, så den är väl ca 6 km lång kanske? mer orkar jag fan inte springa i denna hemska värme. måste ha minimalt med kläder, helst av allt vill jag nästan springa omkring naken??


jag hoppas att mina ägodelar där hemma mår bra!?

/em


tisdag

idag är det tredje dagen i rad som jag har nackspärr, men jag tror det beror på airconditionen i huset! knaprar alvedon och pappa john har köpt tigerbalsam åt mig som jag smörjer med flera gånger om dagen. har just vart ute och sprungit ca 40 min, efter det vart det lite simning i poolen. har donat lite här hemma också. plockat upp efter pojkarna och diskat.

jag håller på att lära bret en svensk sång. "en kulen natt", han älskar den. han vill att jag ska sjunga den fort och göra alla röresler till låten. han sjunger/nynnar gärna med mig och när man sjunger "ner på djupetipetipetipetipeti en fisk jag såg och det var du" då skrattar han så mycket att han knappt vet vart han ska ta vägen. :) han är så söt!

vädret idag är mulet och det oskar,  och det är så varmt!

/Em

monday

gick upp tidigt imorse för att följa med pojkarna till skolan. jag vill ju se vart den ligger! :) egentligen är jag ledig fram till fyra varje dag när brett och pojkarna är i skolan, men klart jag vill gå upp endå och hjälpa till. har just vart ute och sprungit. 25 minuter fick räcka! nu blir det ett svalkande dopp i poolen för att sedan gå till wallmart.  wallmart är som ett jättestort ica maxi om du undrar mamma ;P har ännu inte köpt någon kamera, så det får nog bli idag.

/Em


sunday

allt känns för bra för att vara sant! vilken upplevelse. igår var jag bjuden på hemmafest hos ett svenskt syskonpar, michael och emelie. vilka trevliga människor jag har träffat. alla är så tillmötesgående. michael och emma bor inne i fort lauderdale. det tar ca 20 min med tåget att ta sig in till stan. jag bor i en liten by utanför, parkland. pappa john skjutsade mig i hans cab, en gul thunderbird, till tåget. sen hämade michaels kompis, juan, upp mig i hans mustang, alla har så sjukt fina bildar här. gick upp 06 imorse för att ta tåget tillbaka hem. får se vad dagen bjuder på. vädret är superhett och även fast jag skyddar mig med stark faktor, kan jag säga att jag blir burned!! tänkte visa min brunbrända färg med denna bild, men ah!
/Em


the third day

Var upp kl 7 imorse och var ute och sprang, fasen vad varmt. Undrar vilken tid på dygnet jag ska kunna springa här för att inte svimma av värmeslag?? Idag har Amanda lämnat FL! Jobbigt att krama henne hejdå. Efter att jag, Bret och pappa John lämnat Amanda på flygplatsen åkte vi igenom hela FL (Fort Lauderdale). Så otroligt vackert. John visade mig hus värda över 30 miljoner kronor. Åh helaluja vilka villor. Efter att ha kommit hem från rundturen har jag och John lekt med barnen i poolen. Pojkarna är så söta och de tar väl hand om mig. De har såklart överseende med min engelska. Men jag tycker endå det flyter på ganska bra. Har ännu inte köpt nån kamera, men det kommer. Så jag ska fota massor och lägga upp så ska ni få se vad vackert det är här.

/Em

first day

Nu är snart första dagen i Florida slut. Även fast jag bara sov ca 4 timmar inatt så har jag vart hyffsat pigg idag. Började dagen med ett dopp i poolen för att sedan dra till Wal mart imorse. Sen körde pappa John ut mig och Amanda till Deer Field Beach. Låg och solade där i ca 2.5 timmar och även fast jag smörjde in mig i solfaktor 50 så brände jag mig i ansiktet och på bröstet. Självklart badade vi också och lekte i de ca 3 meter höga vågorna. Helt hysteriskt! Går knappt att vara ute, det är 38 grader här och det är väldigt fuktigt ute. Imorrn flyger Amanda hem till Sverige och jag börjar en resa med familjen Virtue!

/EM


fort lauderdale

sådär mina vänner. igår landade jag, ca 00.30 svensk tid. alltså halv sju amerikans tid.  flyget från sthlm till chicago gick så fort. sov nästa hela vägen plus att jag hade en jättetrevlig kille breve mig som gjorde min flygtid lite enklare vid starten och landningen. mellanlandningen i chicago gick också bra, men jag var riktigt nervös, men träffade på en svensk tjej som skulle till samma ställe som jag så vi tog sällskap. flyget till FL gick segt. men nu är jag framme iallafall. det är så varmt här. idag ska amanda visa mig runt här i området, husen är så stora och jag ska köpa mig en kamera.. men först en morgondopp i poolen! sweet.

bilder kommer.

/Em

i am on my way

har hunnit med att träffa mina nära och kära. det har vart intensiva dagar. ikväll har jag insett att jag flyger imorrn. så både  huvudvärk och illamående har krupit sig på. klocken är ställt extra tidigt imorrn för att hinna med en riktig mysfrulle med elin. nästa gång jag flyger är jag i florida!!

/EM

20augusti

har precis vart hos josefine och myst. druckit överflöd med kaffe, smakat hennes gröna drink, pratat om chicagos flygplats ( hon har vart där 1000 ggr ) och lagt in massor med biggen ala hanssons musik på min mp3. nu kan ju inget gå fel med flygbytet! idag har jag önskat med potatisgrattäng till middag och ikväll är det sista innebandyträningen. imorrn är det date med mormor. moramys!

/Em
på torsdag är jag i dina armar igen!


four days

SHM och Sunrise Avenue har gått heta i högtalarna hela fömiddagen. tänk vad musik är bra för själen. har kikat lotta på bråkmakarkatan också, vilken mysig film. har tittat på astrid lindgrens filmer var och varannan dag denna vecka. har nyligen vart på siljan och fikat med nicklas. ûbermys, det här med avsked är verkligen inte min grej..och den vackra skapelse som han är, så kommer saknaden att vara...stor. nu har jag svirat om till varmare kläder för att kunna sitta ute och äta käftor hela kvällen med grannskapet. imorrn är det söndag och ännu färre dagar kvar till jag får mysa med flickorna i sthlm.

/Em


6 days

nu har jag fått tummen ur röven och börjat packa och inhandla det som måste!  amanda packade 17 kg för tre månader, men jag tror fan jag kommer kunna komma undan mindre vikt! ju mindre desto bättre. finns en risk att jag kommer hem med dubbelt så mycket. tågbiljetten till sthlm är också bokad. så nu är det nära minsann. ska försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan i usa , med bilder och dyligt för att ni ska kunna följa mina dagar. jag har skype också. emmaannamaria heter jag!

nu ska jag käka hemmagjord pizza för att sedan dra med hälften av familjen in på hockey.

/Em

9 days

om 7 dagar sitter jag på tåget till sthlm. jag ska spendera mina två sista nätter i samma säng som elin. sweet. och om 9 dagar sitter jag på flyget! idag har jag köpt en sommarklänning, ett par korta shorts och en nackkudde. har också kollat igenom lite praktiska saker. så nu känns det verkligen i alla nerver att det är nära. jag sover dåligt och går omkring som en zoombie. jag är väldigt förväntansfull!

imorrn samlas tjejerna för min skull, på borren , för att krama och pussa mig hejdå. vi ska fläska mat och dricka mycket vin! ååh vad glad jag kommer vara!

och eftersom jag är så jävla stark kommer jag klara detta gallant!!!!

/Em


 


eleven days..

har spenderat helgens alla timmar i borlänge. mycket soffmys med glass och chips, skratt och kramar. matade väl igenom 4 filmer eller nått. mycket trevligt. hoppas verkligen på mer blgmys innan jag åker! kan ju inte säga annat än att saknaden kan bli ganska så stor..

nu börjar paniken infinna sig. det ska fixas både det ena med det tredje inför florida. jag som nästan aldrig rest behöver nog nån slags assistans att packa!  och hur i helskotta ska jag, emma linder, fungera i chicago där jag ska byta flyg? tur jag har lite över 2 timmar där. då kanske jag har tid att lokalisera mig lite.

på onsdag är det dinner på borren med tjejerna för att krama och pussa mig hejdå! jag som är så hemmakär kommer nog att gråta en skvätt. men tre månader kommer gå fort och rätt var det är så är jag hemma igen och då kommer jag inse att inget har förändrats här hemma..

nästa projekt är att komma på vart jag ska spendera vintern...

/Em

impuls

denna vecka har jag gjort två impulsgrejer..först klippte jag av mitt långa hår. shopp, två decimeter kortare, och igår bokade jag tid för tatuering och idag pryder den min kropp. jag är så nöjd över den! men smärtan var konstant jobbig.

"never regret anything because at one time it was exactly what you wanted" pryder numera mina revben :)

och idag är det tre veckor kvar till jag sitter på planet till florida!

/Em

RSS 2.0