trettio

se där, en egobild..eller ja en nästan..


trettio

se där, en egobild..eller ja en nästan..


årets sista november

Imorrn är jag ledig, imorrn ska jag inhandla julklappar till mina kära ägodelar, imorrn kanske dagen är bättre än dagen idag och igår, imorrn ska jag träffa Elin, så jag vet att dagen imorrn kommer att vara bättre än den idag och igår.


ta mig hem

 

Nästa gång jag kommer hem blir den 22a dec.. ska jag dra benen efter mig så länge?

Lika bra..typ.


skoternissar

Jag och Tobias har bott i hans morfars stuga i Boda i två nätter. Har åkt massa skoter , pimplat, eldat i kaminen, levt enkelt liv utan vatten, alltså kissat i skogen..typ. Här är en bild på oss i skoteroverall. Jag gillar livet i skogen.
Nu ska jag sadla om, alkolhol och shake that ass tonight!




Älskade hem

Hemma i Dalarna, hos min underbara familj. Hur underbart? Jäkligt underbart. Jag och pappa ska snart till Leksand och hämta Tobias, sen skjutsar han upp oss till Tobbes morfar. Övernattning i skogen, också väldigt underbart. I helgen blir det massor av mys. Och på lördag blir det utgång, heeeja! Då kör vi, äntligen en date med Amanda och Elin!

Ha en super helg alla,
/Em


Medlemskväll

Jag är död! Men orkar bjuda på en bild, en bild på Esther från medlemskvällen på Balance. Helvete vilken rolig kväll. Nu är jag DÖD i kroppen.
Jobb imorrn sen hemhemhem!!!


Balance

Nu sticker jag och Esther iväg till Balance på medlemskväll. Drinkar och DJ! Två tunga pass ska vi averka också, träning mellan 19 och 21! KÖÖÖÖR! Imorrn bär det av till Dalarna, familjen och kärleken. Heja! Snackade med chefen idag, min ledighet gick igenom runt jul. 7 dagar frihet! Jatack :)

/Em

NU KÖR VI

BTW, jävligt sköna skor!


morning

Snacka om trött människa. Det blir en snabbfrulle för att sedan ta 509 till jobbet. Work it! Spinning ikväll. Samtidigt som jag går och drar benen efter mig här i Stockholm räknar jag ner dagarna till Dalarna.. som vanligt typ.

/Em

bra där Emma

Fiifaaan vilket härligt spinningpass jag precis har avverkat. 55 min effektiv träning. När jag kom hem stod maten redo på bordet, vilken sambo. Nu säger jag hej till badkaret. Sen blir det GG och Ung och Bortskämd. Heja Tim-Joel!

/Em

en helg i Dalarna


22

Min andra halva på jobbet. Jag och Emelie, som förövrigt också kommer ifrån Dalarna. I tvättstugan en tidig morgon! Tråkigt som fan att Emelie slutar den 3 dec... vem fan ska jag flumma med då???


Dalarna

Åååh vad jag älskar att vara hemma. Igår for jag och T hem till mig, vi åt middag med min underbara familj. Spelade kort och drack vin. Supermysigt! Finns nog inget bättre än att umgås med familjen och nära och kära. Idag ska jag spendera dagen i Leksandshallen. Innebandy. Sen går tåget hem till Stockholm kl 1909! Jobb i fyra dagar sen blir det Dalarna på torsdag igen, kanon ju. Nästa helg blir det julbord på Dalecarlia med familjen och våra kära grannar.

/Em


Vinterland

Godmorgon vintriga stockholm! Hemma i Dalarna är det tydligen ännu mer snö. Esther har lånat ut sina Canada Snow till mig, vilken tjej. Nae, nu ska jag sätta på mig ett ansikte och sedan äta frulle, sen bär det av till Dalarna.


hemgång

Nu har jag packat det lilla jag behöver för en natt i Dalom! Ligger nedbäddad med Inez. Imorrn ska hon få komma hem. Vi har haft två roliga veckor iallafall. Nästa helg är jag långledig, yes! Men först säger jag hej ledighet till denna helg.

/Em

mamma och pappa, jag kommer hem imorrn ! Jag slipper åka tåg, sist jag åkte hem fick man sitta där det fanns plats, vilket blev typ..golvet!



nitton

Ingen lycka i denna kropp idag, bröt ihop på jobbet, varför? Jo jag är slut som människa! Jag behöver en paus. Imorrn åker jag hem till Dalarna, familjen och kärleken. Tack och hej!


/Em

Tandfe

Jag har inte ätit godis på.. hmm, vad kan det vara 12 år? ( jag vet, jag är störtbra ) Och ibland kan jag bli väldigt sötsugen, då skrapar jag fram nån enkrona ur fickan och springer in på någon mataffär och trycker förbrilt ner mina småpengar i tuggummiautomaten, lika ivrig som en 10åring. Jag tuggar dessa sötingar i typ 3 minuter, sen är jag nöjd. Gud vad glad jag är att jag inte är sötberoende. Dessutom vill jag inte förstöra min extremt perfekta tänder. Visst är de fina? Har aldrig haft hål!




förvaltarvägen7

Där ja, har vi kontrakt till sista juni. Undrar vad som sker sen?

Ideer tack! Vad ska alla ni andra göra nästa höst?


se där!

Före och efter i vårat kök! Har städat hela lyan grundligt! Plus att vi har tvättat 6 maskiner med tvätt. Skön kväll! Imorrn kommer Elin på besök igen, då köttar vi tre brudar överkropp på gymmet. Härligt! Snäll som jag är har jag gett bort ett månadskort på Balance till Elin! :)


 

/Em


städmani

Har just kommit hem från jobbet! Kall men skön dag. Tvättid kl 16, herrejävlar vad tvätt vi har, vi ska slå två flugor i en smäll ikväll tänkte vi. Grovstäda och tvätta. Har vart på Eden och köpt massa bra att ha grejer när man ska städa. Kanon! Kanske man vågar bjussa på besök tillochmed!

Har köpt årets första julklapp idag, men vet inte om jag ska ge den till Linnea, mamma eller mormor! Återstår att se.

/Em

glögg och pepparkakor

Helvete, vilket jävla bra benpass jag Esther och Elin gjorde! 2 timmar effektiv träning. HALELUJA! Nu blir det fläskfilé med klyftpotatis. Elin har köpt med sig glögg och pepparkakor, så det blir mys! Tillbringar kvällen framför "Ung och bortskämd". Vi hejar på Tim-Joel, för Esther vet vem han är. Järnabor som de är.

Ta mig till min kärlek

/Em

101024

jag saknar

15

Jag vill hem, hem till Vattuvägen




Slutade tidigt idag, riktigt gott! Regnet öser ner och det är en pina både för mig och Inez att gå ut.. Ligger just i sängen och väntar på Esther, när hon kommer hem blir det ett jävla köttingpass på gymmet! Överkropp står på schemat! Kanon.

Någon i Stockholm som ska åka bil hem på fredag till Dalarna??

/Em

Carola - Det regnar i Stockholm


14

Jag har mått illa som en jävel idag! Fyrutti. Sov inte ett skit i natt pga det..Är jag stressad eller är jag inbillningssjuk nu när Esther har vart spysjuk...? Har iallafall haft en supermysig dag med Elin och Inez. Vi tog en promenad inne i Gamla Stan. Jäklar va vackert det är där på kvällen. På tisdag har vi bokat GLÖGGMYS!

Jobb imorrn, jobb till fredag. Sen blir det förhoppningsvis kärleksmys? Jag får hålla tummarna. Nae nu ska jag ge min sambo lite knådning på ryggen.

Stort grattis till min älskade lillebror idag, 21! Jag älskar dig.

/Em

Animal - Miike Snow

...och såhär ser en torr och mysig Inez ut

och såhär ser hon ut när vi väntar på min kusin i Täby centrum..

 

 

..här myser hon med min kusin..

/Em


tretton

Har just kommit in efter en löptur med Inez! Väldigt kort men intensiv. Dagen på jobbet gick bra, jäklar va kul det är att jobba ibland. Nu sitter jag här svettig som en jävel och väntar på att Esther ska komma hem, sen får vi Elin och Ida på besök. Det vankas taco och tjejkväll. Kan inte bli bättre!

Såhär ser Inez ut när hon har badat :)

/Em


vill ha vill ha

 

Nu har jag fyllt på min VILL HA LISTA:

1. Hunterstövlar i aburgine eller mörkblå färg

2. Fjällrävenjacka i brun eller mörkblå

3. Canada Snow skor, finns på bla Scorett

4. Spinningskor

5. Stavmixer

GUD GE MIG PENGAR!

 


Snusfri?

Jävla härlig dag på jobbet, älskar att jobba när man får andra medarbetare att skratta. Jag älskar att få människor att må bra. Det är kul att få höra att jag är en frisk fläkt på jobbet. Har nyligen kommit hem, slänger i mig lite mat för att sedan ta 177an ut till Hampus. Bjuden på middag. Supermysigt! Kanske slinker ner ett glas vitt vin också? Nae, duchen väntar!

Förresten, nånting jag verkligen måste berätta.. JAG HAR INTE SNUSAT SEN FÖRRA FREDAG, vafan hände? Eller okej, jag tog EN i söndags, men sen så. Jävla bra brud! Det är en viss person som har en jävligt bra inverkan på mig, jotack!

/Em

September - Mikrofonkåt

tolv

Godmorgon fredag, egentligen borde man känna "yes, det är fredag, heeelg" nänä, sakta i backarna, jag jobbar fram till tisdag. Ledig igen nästa helg. Dalarna - jatack! Morgonen blev iallafall ganska mysig, vaknade halv 5 med Inez i mina armar, klev upp och ut i töandet på promenad. Nu frulle snart bussen till worket. Ikväll är jag bjuden på middag hos min kusin. Supermysigt!

/Em


11I11

Godmorgon och hej ledighet. Elin sov här inatt så vi har gjort en mysfrulle, scones :) Kl 11 blir det Kettlebells med min vän Prem. Sen bjuder resten av dagen på mys med min Elin. Vi måste mysa massor nu, för runt nyår åker hon till London och jobbar på HM i sex lååånga månader..

Bring me home to

/Em

101024

Du har förtrollat mitt hjärta
Och jag vet att jag har förtrollat ditt
En sagolik saga

nionovember

Idag har Stockholm förvandlats till ett vinterland. Jag tycker det är mysigt. Men pylt på med massa kläder. Idag har Inez vart med mig på jobbet igen, hon tycker nog det är skoj. Mina kunder älskar henne iallafall, jag tror faktiskt att Inez tillfredsställer kunderna, de får helt enkelt tänka på annat än att ha ont och andra besvär. Ska röja lite här, sen blir det träning. Yeah. Vill ha långledig så jag får umgås med mina kära.

Jag trivs med mitt liv. Jag älskar mitt liv.

 

/Em


21:08

Jag kör på en här-om-dagen-outfit! Ganska vanlig. Jag älskar skjortan. Röda körset here i come.

/Em


åttanovember

Helgen har bestått av mys på Vattuvägen! Jag och T har vart barnvakt/hundvakt åt 3 barn och 6 galna hundar. Men det har vart väldigt mysigt. Jag längtar redan hem kan jag säga.. men nu blir det jobb fram till måndag, eller ja, ledig torsdag. Nu har jag lilla Inez här också, snacka om mysig hund. Hon har spenderat dagen med mig på jobbet. Kanonkul ju! Nae, vidare till träningen! Crosfit kl 20!

101024

/Em

helgen, i bilder!


101024

köp en lott!

Vafan hände där? kvart i fem imorse vaknade jag. Klarvaken! Det händer EN gång om året vafan. Shit, jag kanske ska köpa en lott? Gå i Fredrik Anderssons spår och vinna 2.3 miljoner? Nu måste jag ju börja vänja mig vid att kliva upp tidigt på morgonen så Inez får göra sina behov innan jag ska med bussen tjugo över 6! Kriga!

bara några få fjuttiga timmar kvar sen är jag hos min kära, men först ska jag härja med min pensionärer!

/Em

fyra i elva

Femte och sista dagen för denna vecka på jobbet imorrn. Biljetten är bokad till Dalarna. 19.00 kommer jag äntligen få möta lycka. Det som står på helgens schema är barnvakt till tre små barn + hundvakt till 6 livliga hundar. Vattuvägen here I come. På söndag blir det att sitta på läktaren med Inez och kika innebandymatch. Jag hoppas jag kommer hinna hem till min kära family också.

Förresten familjen, jag har kommit på en tredje grej jag önskar mig. En stavmixer! Perfekt att göra olika återhämtningsdrycker med, så man får i sig nånting fort efter träningen.

Nae, vidare till packningen.
/Em


fyra

Hemkommen från jobbet. Slutkörd. Förkyld. Ryggont! Nu; oljebad så T ska få känna en mjuk body i helgen! Alltså, DALARNA igen =)

/Em

alltså.

”Det var hemskt, snoppen försvann”

Robert Gustafsson
om paniken efter
cykelträningen

Robert Gustafsson hade varit ute på en cykeltur.

Efteråt var han helt bortdomnad i ljumskarna eftersom den nya cykelsadeln ”gnagde på kulpåsen”.

– Snoppen försvann, där var bara ett hål, jag fick panik, säger han i ”Berg flyttar in”.

Mitt i paniken drog Robert Gustafsson på hett vatten och spolade de nedre regionerna med.

– Då kom den långsamt ut, som en blomma kröp den fram. Välkommen tillbaka, lilla gubben, säger komikern i ”Berg flyttar in” och fortsätter på det skämtsamma spåret:

– Hej, jag heter Penis och jag står inte ut.


101103

T - Gud är god.

Helvete va trött jag blev efter crossfit passet! Nu är jag slut som människa. Ligger i sängen och väntar på att Elin ska bli klar i duchen, sen ska vi krypa ner ihop och tissla och tassla. John Blund kommer att komma på nolltid!

På söndag tar jag med mig lilla Inez hem till Sthlm. Ska bli riktigt kul att vara fodervärd i några veckor!

/Em

EEE

Har just kommit hem från jobbet, trots att jag knappt kom upp ur sängen imorse pga min rygg, så gick dagen gallant! Ska ta en PN nu, sen kommer Elin och myser med oss. Crossfit traning först, sen mys hela kvällen. Gillasgillas!

Någon som ska åka bil från Stockholm till Borlänge/Insjön/Leksand på fredag??

/Em


rakad eller orakad?

Jag är en man som älskar håriga kvinnor, framför allt håriga underliv. Jag vet att jag är i minoritet i dagens samhälle, men jag kan inte låta bli att tycka att det är kvinnligt och sexigt.

De flesta kvinnor som jag har träffat har haft helt rakade eller delvis rakade underliv. Jag tycker rentav att det är avtändande.

Hur ska jag få nästa kvinna att inte raka bort det mest kvinnliga och sexiga hon kan ha?

Hälsar Björn

Svar på tal:

Jag rakar mig inte för någon annan, jag rakar mig för att jag själv tycker det är obehagligt och ofrächt med hår mellan benen.

Hur ska jag få nästa man att förstå att det en kvinna gör inte beror på mannens tycke och vilja? Kvinnor har en egen vilja!

Hälsar Emma


spakväll

Jag och Esther har precis klippt varandra, topparna! Nu blir det avslappning till en jättebra avslappningsskiva. Spamys blir det också, det som behövs är

1. En morgonrock
2. Duntofflor
3. Olivolja till håret, gör som jag och ha en plastpåse på huvudet, annars blir det flottigt överallt
4. Neutrogena ansiktsmask

och whoaaalaaaa, du känner dig som en ny människa. Givetvis blir det bad efteråt!

/Em


tvådje november

- Hej jag heter Emma och jag är beroende.


Morning

Inte en enda del i mig vill gå utanför dörren. Jag är trött, jag har ont i halsen, min rygg är paj, mina öron är paj, jag fryser.. finns inte ett rätt här idag, kom hit och ta hand om mig! Tur är väl det att jag har ett skönt schema på jobbet idag. Mysiga och roliga kunder. Kommer få mig en hel del skratt.

Min familj, jag drömde om er inatt, att alla hade fått magsjuka.. haha!!! Men ni är väl friska hoppas jag?

/Em

jag saknar


Spinning

Det blev bara 30 min spinning idag istället för 55 som jag brukar, men jag köttade på jävligt bra endå. Sitter hemma nu och väntar på Esther som har varit hemma hos hennes föräldrar i Järna. Vi ska ha lite avslappning när hon kommer hem. Behövligt!

Snart är det jul.. jag har skrivit upp två saker på min lista. Än så länge.
1. Spinningskor. Det finns ingen roligare träning!
2. Presentkort på Åhlens, det finns så sjukt fina prylar för hemmet där.

har ni några ideer? Pengar är ganska tråkigt att få, plus att jag tjänar mina egna ;)

Jag bjussar på en jävligt bra egobild!


/Em


1 November

Då var jag halft in i dygnsrytmen igen. Har jobbat idag, gissa om jag var DÖD imorse. Jotack! Har nyss kommit hem med massor med matvaror. Nu käk sen spinning! Sen tillbringar jag väl kvällen omkringdansandes naken till Lisa Ekdahl samtidigt som jag städar. Klockan står på 05.30. Hejaheja.

Förresten, jag har fått förfrågan om att vara fodervärd åt en liten hund, en Shih Tzu! En Inez! Oj hon har charmat mig totalt...

/Em

PS: hoppas verkligen på finbesök i veckan.

RSS 2.0