Animal - Miike Snow

...och såhär ser en torr och mysig Inez ut

och såhär ser hon ut när vi väntar på min kusin i Täby centrum..

 

 

..här myser hon med min kusin..

/Em


Kommentarer
Postat av: stephanie

okej i see, förståeligt :) jag jobbar på kahls the & kaffehandel på t-centralen. blev av med lägenheten vi hade i mitten på oktober så just nu tillfälligt så bor vi hos min pojkväns föräldrar i solna. :) hur är allt med dig? vart jobbar/bor du? hur länge har du bott i sthlm? kul!



haha ja, en gång leksing, alltid leksing! ;)



Kram S

2010-11-14 @ 19:42:38
URL: http://stephaniewahlstedt.blogspot.com
Postat av: stephanie

ja jag trivs jätte bra, har jobbat där förra året också så det var skönt att få ett jobb som man trivs med och haft förut :) min roomie som jag bodde med i den lägenheten köpte eget och då vart det på tok för dyrt att bo kvar så då fyttade vi hit, har faktiskt något nytt på g så kanske inte blir kvar här allt för länge ;) nej, han är faktiskt trogen aikare, tyvärr. haha.



okej, mysigt. bor ni här i solna ni också? vart isf? jaha vad kul, ja juste :) kan verkligen se dig som en blivande polis, kul att ha något att brinna för! oj, jag är nästan aldrig hemma, har ju inte bott där sen jag började gymnasiet och blev inte så hemmatrygg där efter de 4 år jag bodde där så känner inte för att åka dit så ofta, det är väl famlijen och kompisar som lockar någon gång men svårt att åka ofta då jag jobbar osv. och körkort har jag inte fixat än men annars hade du gärna fått snylta skjust :) du får ha det så trevligt hemma i helgen, pussa på jullan från mig om du träffar henne också!



kramkram

2010-11-14 @ 22:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0