Jesse Borrego


Heart


separationsångest

Separationsångesten är ett faktum, att åka ifrån sina nära och kära är aldrig roligt. Borta bra men hemma bäst, även fast jag trivs som fisken i vattnet i Sthlm med Esther, ser jag alltid fram emot att komma hem. Jag älskar att sitta hemma och mysa med min familj i vårt till tomtehus i Tällberg. Men jag vet att jag kommer leva länge efter den här helgen. 19.09 går tåget hem till Stockholm. Jag och Elin kommer som vanligt att kackla sönder de andra passagerarna. I veckan är det jobb från måndag - fredag, sen ledig för tredje helgen i rad, hur underbart? Jävligt underbart. Hatar att jobba helg. Veckan kommer att bjuda på mycket träning och spamys med Elin, hälsovecka.

Nae, nu blir det käk, hemmagjord pizza, så kommer mormor och Alf på besök, så mysigt så mysigt!

/Em


30

Kärleksmys hemma hos min underbara familj. Det kan inte bli bättre. Även fast hockeyn visas på tv och killarna är helt i extas, så njuter jag av sällskapet. Imorrn bär det av mot Sthlm igen, inte en enda liten nerv i min kropp är sugen.. jag vill ha helg igen helt enkelt.

Förresten, inatt ställer vi om klockan. Skönt att få sova en timme längre imorrn. Jag ska ta vara på den extratimmen kan jag lova.

/Em


29

Godmorgon. Sitter här med en stor stark....KAFFE för att få min trötta kropp att vakna till liv.  Aldrig igen ska jag sova i ett rum tillsammans med NHL. Jag har en väldigt mysig morgon, sitter i ett bamsehus med stora fönster med utsikt över Siljan. Fick jag välja skulle jag kunna sitta här hela dagen och beundra synen, men jag ska snart ta passaten till Sågmyra för att bli vriden ur led av min chiropraktor Ola. Resten av helgen kommer att spenderas med mysigt sällskap.

Vad gör ni andra? Team!

/Em

Alvik

då ska jag alltså offra mig och löka igenom NHL som börjar 02:35..vad gör man inte liksom? imorrn ska jag till chiropraktorn och fixa till min höft, sedan zumba!

Hej Alvik, Tobias, Max och Skönebrant....hej sängen?

borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma i Dalarna, Tällberg. Underbart att se familjen igen. Mina små älskade syskon! Snart bär det av mot hetare breddgrader! Det kommer bli jobbigt att åka hem på söndag..

/Em


Lisa Ekdahl

Du är en saga för god, för att vara sann
Det är en saga i sig att vi funnit varan
Vi kunde lika gärna, aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?


En klass för sig.



27

Det blev inget löppass, det började regna. Så vi traskade ner till gymmet och körde Cardio rythms, ett slags danspass! Askul. Nu blir det spabad och sedan KÄK!!!

Vi tillbringar kvällen tillsammans med Lisa Ekdahl!


27

Är väldigt mör i kroppen efter massagen igår. Jag är sne i höfterna. Som vanligt med andra ord. Ena höften sitter 1,5 cm högre upp än den andra. Inte konstigt att jag är lite vinglig när jag går då. Jag och Esther har precis käkat, snart blir det en löptur i Hagaparken. Nice! Sen packar jag väskan, för imorrn efter jobbet bär det av till Dalarna. Jippiiii!!! Jag längtar som en jävel hem, men det är ju faktiskt inte så konsigt. Spabad och mys när vi kommer hem!

SO LONG
/Em

förresten, LÖN åt Emma Linder idag!

26

hmm, vem försökte jag lura? Det blev ingen träning, jag är rosslig i halsen! Då måste man akta sig. Sitter just nu och äter mannagrynsgröt. Jobb imorrn igen, jag bara trevar fram och tillbaka... jag vill ha FREDAG! Förresten, massagen, askön! Ena benet är 1,5 cm längre än det andra! Inte konsigt att jag känner mig sne och stel.

HOJT!

26

Har tryckt massa mellis. Bra laddning för spinningen kl 17! Sen blir det en jäkla genomkörare för hela min body. Massage - jatack! Förövrigt händer det just ingenting här i Sthlm. Vi jobbar på jag och Esther. Det enda jag vill ha nu är fredag. Fredag - söndag = mycketmys!


 

/Em


Gudinna

nae, nu ska jag inta fosterställning i min säng under mitt duntäcke. Förresten, har ni hört Blackbird Blackbird, jävligt bra! Och för er som inte vet, betyder Diviniti (Divitiny, fanns redan en användare med Y på slutet) gudinna, passar mig jävligt bra. Visst då?

/Em

25 oktober

hjärta


Kalle Baah

Nu är jag tillbaka till Stockholm efter en helt fantastisk helg i Leksand. Med underbara vänner, underbara familj och underbarT sällskap. Han hälsa på mormor också, vilken klippa hon är. Men nu är jag tillbaka till allvaret. Har jobbat idag, jobbar fram till torsdag, sen blir det Leksand igen. Nu kommer jag inte kunna hålla mig därifrån. Efter jobbet idag blev det som vanligt träning, löpning med Esther i hagaparken. Får akta sig som fan nu, det har skett 6 våldtäkter, inom loppet av en månad, på gatan ovanför vår lägenhet...creeeeepi! Tur att jag har ett överfallsalarm. Imorrn är det tisdag, vilket betyder att Emma Linder kommer att få en gratis helkroppsmassage på Balance. Haleluja!

nae vidare till städningen och matlagningen tillsammans med Kalle Baah!

/Em


middag och mys!

ikväll bjöd vi över två gamla skolkompisar. Ida och Jonas. Det serverades fläskfilé och massor med vitlök. Det blev themys och kortspel också! Här kommer nån bild!


förvaltarvägen

nu har jag och Esther bott tillsammans i snart 5 månader och de kanske är på tiden att ni får se lite bilder från våran underbara trea. Här kommer det iallafall några stycken!

jag och Esther använder stövlarna väldigt flitigt nu på hösten.

 

nu säger jag godnatt, upp 05 imorrn, sjunde dagen i rad på jobbet.

sen tåger till DALARNA!

/Em


ett tredje försök?

Då tänkte jag göra ett tredje och sista försök med att skriva blogg. Välkomna! Förutom att jobba som vårdbiträde på vardagarna så tränar jag och chillar så mycket jag hinner inne i Stockholms stad. Oftast blir det chill med Elin, Esther och Amanda! En del promenadmys blir det också, i Hagaparken. Åh vad jag älskar hösten. Jag får inte nog! Jobbar fram till torsdag, då har det blivit 7 dagars jobb i rad, sen ska jag hem till Dalarna för att få kramas med mina underbara.



Förresten, jag hörde ryken om att teamet kommer hem till Lekke i helgen? stämmer dem? Jag har tagit det stora jobbiga bestlutet att ta bort min facebook! så jag förlitar mig på fåglarna som viskar i mina öron.

För att muntra upp er lite bjuder jag på en jävligt ful bild.

 

Jag avslutar som alltid med /EM


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0