TRX och ViPR!

Dessa två övningar gjorde jag med TRXbanden idag. 10x6 varv. Det är jobbigare än man tror ska jag tala om för er. Nu jävlar ska jag bli stark i mage och rygg. TRX är fasen min nya favvo. Näst efter spinning och ViPR såklart. Efter TRXövningarna vart det 45 min spinningpulse.


och här har ni ViPR som är ett nytt favvopass. Tränar alla delar i kroppen. Men mest fokus ligger i armar, axlar, ben och rumpa. I lööööve!



från träning till något annat kul! Idag har jag knåpat ihop ett brev plus foton till Farmen. Farmen kommer att sändas på TV4 framöver. Jag har anmält min underbara mamma till det. Visst skulle hon göra bra tv? Ni som känner henne :)


/Em



gud ge mig pengar

eftersom jag är behovsanställd på mitt jobb, sitter jag hemma och lökar idag. de ringer  in mig om någon blir sjuk. suger dase! vill ha fast lön, heltidsjobb, veta vad jag har för tillgångar varje månad så jag kan leva och göra det jag vill göra. jag vill ha en stadig ekonomi så jag kan flytta till en egen lägenhet. just nu bor jag med min kusin, vi delar på en 120säng och trängs på ca 40 kvm. men okej, det funkar. vi går väldigt bra ihop och vi skrattar varje dag. men i längden...ah ni hajjar!

/Em

PT

Utslagen och det frenetiska kliandet håller fortfarande i sig, dock blir det lite bättre när jag tar mina allergitabletter. Tur det! Idag har jag strosat omkring i Gallerian och sökt lite jobb. Fortsättning följer...ikväll vart det PTträning med Angel. Han tyckte jag hade jättebra löpteknik. Det stora problemet jag har när jag springer är inte kondisen utan det är att jag nästan alltid får håll. Oavsett om jag har ätit eller inte så smyger den sig på likförbannat. Och han hade svaret på varför..Jag är för svag i bålen och andas för mycket "uppe i strupen". Måste lära mig andas in luften i magen imellanåt. In genom näsan och ut genom munnen. Sen visade han olika övningar för att få starkare bål. Jag tränar sällan bålen för jag tycker det är så jävla tråkigt. Men nu jävlar blir det blir det bålträning varje SATSbesök. Imorrn blir det spinningpulse avslut med TRXövningar! You go girl!

/Em




i am alive

mina vänner, jag lever! haft en jävla tung månad. känns som allt gått i motvind. först flensan, hej huvudvärk, öronvärk, kroppsvärk and so on..efter att jag blev frisk fick jag nån jäkla allergisk reaktion av nånting (doktorn tror det beror på stress), så har vart så jävla trött och hängig. har kliat sönder mig så jag har fått blåmärken. kliar i öronen, ögonen, näsan, under fötterna, benen, ljumskarna, låren, händer... fan överallt. inte ens min värsta fiende önskar jag detta. imorse när jag vaknade var de värsta morgonen plus att jag hade problem att andas, så åkte till akuten. fick medeciner. sen ska jag till husläkarn och ta allergiprover. aldrig ska man få vara helt frisk..? eller?

aja, en god nyhet är att jag är klar med ansökningarna till PHS, så nu är den inskickad. nu knäpper vi alla fingrarna och ber till högre makter att emma linder kommer in till hösten 2013. allright?

våren har infunnit sig i sthlm, iallafall idag. jag borde ta en springtur och få lite frisk luft. men nej, idag sitter jag under en filt och firnurlar på mitt CV, söka jobb ska också göras. när kan helgerna få bli helt lediga helger?

/Em

på tiden

...och så säger jag hej på er igen. har knepat och knåpat på antagningen till polishögskolan ett tag nu. suddat, skrivit, suddat, delitat och skrivit igen på mitt personliga brev tusen ggr, men nu tror jag att jag är nöjd. eller jo, jag är supernöjd! snart skickas den in. väntar på intyg bara. sen svisch iväg. tredje gången gilt säger man ju? eller hur? så håll tummarna för mig nu mina vänner. okej?

annars har jag vart sjuk i två veckor. kom igång med träningen igen i måndags. jobbar och sliter men får utbyte av det iallafall. men fasen va jobbigt de har vart att jobba med flunsan i kroppen. men nu är jag på g igen får vi hoppas? pepparpeppar!

..annars har jag upptäckt nånting helt fantastiskt...


/Em

jag saknar solen, värmen och brunbrända ben


RSS 2.0