sthlmbo för andra gången

sådär då, nu har jag landat. tror jag? landade på arlanda i fredags kl 7.50. illfart till gamla stan på jobbintervju kl 9.15! (inte sovit på två dygn) sitter där och ser ut som en påse skit. men gjorde nog jävla bra intryck endå, för jag fick jobbet. vidare med tåget hem till lekke 11.45! träffa tjejerna och familjen och försöka mysa så mycket som möjligt. sen vidare med tåget igår tillbaka till sthlm. kl stog på 6 imorse och jag var redo för första dagen som butikskonsulent! sweet. nu rullar livet på, och pengarna också. hoppas verkligen bara att jag kan komma hem till dopfesten i helgen!!!!!!

lite sammanfattning!

/Em


one day..

sådär, nu har jag packat..jag åkte hit med 7 kg plus en ryggsäck. jag åker hem med en väska som nu väger 17 kg, plus att jag fått en väska av familjen, som jag har packat proppfull som jag har som handbagage plus en axelväska med massor av grejer. puh vad jag kommer att få pylta. så fort jag har landat i sthlm blir det färd till gamla stan för jobbintervju sen vidare med tunnelbanan till centralen för att hinna med tåget hem till lekke. såååja!!

med massor av blandade känslor åker jag hem...

ungefär såhär har  jag gått klädd sen i söndags. wiihoo stora tshirtar är fan de skönaste som finns!


2dagarkvar.

endast 2 dagar kvar av min resa på 2 månader och 22 dagar! de sista två veckorna har susat förbi, jag har knappt blinkat känns det som. jag har börjat packa. kläder, skor, smink, smycken och prylar överallt. jag har världens minsta resväska, måste köpa en till! sammanlagt kommer jag säkert med 100 kg hem till svea. jag plus mina kläder.

idag blir det stranden för sista gången denna gång. familjen håller på att peppa mig att komma tillbaka så fort jag kan. de vill att jag ska komma till sommaren, när barnen har sommarlov. för då åker de till new hemsphire och gör andra utflykter och dem vill att jag ska få uppleva annat än "bara" florida. jag kommer sakna detta liv. oerhört mycket. min lilla bret har fått mig att skratta preci varje dag, han är alltid superglad över att se mig och leker med mig som om han är gjort av 1000kg energi.

men tillbaka till verkligheten. på fredag blir jag mött av underbara hampus och elin på arlanda, sen blir det snabba språng till gamla stan och jobbintervju, buktikskonsulent. håll tummarna att jag får jobbet. av säkert 100 jobb som jag har sökt, är det enbart 2 som vill träffa mig för en intervju. självförtroendet är under fötterna.

nae, måste packa strandväskan

/Em


Pappa John, Johnjohn, Alan, Carl och jag!


äntligen..

..dessa finingar och mina canada snow skor kommer att pryda mina små fossingar i vinter, det är en sak som är säker! min fantastiska lillebror gav mig dessa, en för tidigt julklapp skulle vi kunna kalla dem :) glad tjej, med säkert 10 kg övervikt , är hemma i svea om 7 dagar! överlycklig är bara förnamnet.

jag ville vara lite annorlunda och köpe ett par ormskinnsliknande, HISS eller DISS?



..tror ni fattar hur skorna ser ut, även fast bilden hamnade på sniskan!

/Em


sun

försöker passa på att steka så mycket som möjligt nu innan jag åker hem. man känner sig alltid mycket fräshare med lite färg :)





8nov

har just avverkat ett sjukt bra löparpass. trots dålig sömn, sjuk i helgen och skitvarmt så krossade jag mig igenom 45 min konstant löpning. känslan efter ha tränat ur sig all energi är obeskrivbar! snart intar jag svensk mark och då blir det hårdträning som gäller. beach 2012 står på agendan. jag kommer ju förmodligen flytta ihop med min kusin i sthlm framöver, och han är lika stort träningsfreak som jag. och vi blir granne med sats. det kan ju inte bli bättre?


och nej , jag har inte gjort om bilderna, jag är faktiskt såhär brun ;P

/EM


2weeks22days

om 11 dagar sätter jag mina små fötter på svensk mark igen. 2 månader och 22 dagar har runnit iväg som vatten. vilken upplevelse detta har varit. florida kommer att vara ett minne förlivet. jag har fyllt min ryggsäck med massor av verktyg. hit ska jag igen, så är det bara! jag vill bosätta mig här. NU.. men jag börjar med småsteg och tar mitt pick och pack och bosätter mig i sthlm först. funkar in plan som den ska, så står det inte på förens jag blir sthlmsbo. för andra gången. äntligen kommer jag nära mina hjärtan.





tanke

jag skänker en tanke till er från andra sidan jorden


RSS 2.0