nöjd tjej!

åh vilken bra dag jag har haft idag! imorse var jag på arbetsintervju, det gick bra! satt med två chefer och pratade i säkert 40 minuter. efter det vart det lite nytta här hemma. plockade fram mina sommarkläder och röjde i gaderoben. sen kom mina saker från victoria secret idag, levererat till dörren. jäkligt söt kille hade med sig ett paket till mig. tror jag ska beställa mer från vs för att få se honom igen. ;) haha! sen satte jag på mig mina nikeisar och körde ett löparpass. svigattu till noret. ca 1.3 mil! fan va nöjd jag är. nu ligger jag i sängen nybadad och nyinsmord med en av mina nya hudlotions, dricker kaffe och väntar på bb! imorrn är en dag att bara slappa. bara jobb 17-19.30! kan hända att det blir yyybermys i blg!

/Em

BB

äh, jag sket i powerbaren! tog på mig löparskorna och följde med familjen till linneas ridträning. så sprang jag i eljusspåret vid stallet istället! jäklar vilket fint spår jag hittade. eftersom spinningen på måndagar är inställd hädanefter tror jag att det blir eljusspåret i rättvik varje måndag! :)

ett samtal från ovan förgyllde mig kväll ikväll också :) ibland behövs så lite!

nu bigbrother!

/Em

30 maj

imorse var jag till doktorn igen för att ta nya prover! uch dessa blodprover kills me. även denna gång fick jag den minsta nålen som existerar för att jag skulle överleva..typ! vilken mes jag är. provsvaren kommer om några dagar. sen dess har jag sovit på soffan. vaknade till liv nu! ska ta mig in till siljan för lite häng, sen blir det powerbar. spinningen är borttagen från WO schemat. fcuk!!!!!! jag älskar att cykla , min fina cykel blev stulen i sthlm men jag funderar på att köpa en riktig flamma. då ska jag cykla överallt!

/Em

söndag!

vilken trevlig helg detta blev! även fast jag har jobbat fredag-söndag så blev det utgång igår med bästa camilla! :) skitskoj att skaka våra lurviga enda in på småtimmarna! började kvällen hemma hos henne med vin och bastu tillsammans med hennes lillebror emil. supernice. sen vidare till klin. sensation! träffade på björka, jäklans gött att träffa han igen efter 1 år!

ikväll  spenderas söndagen framför BB utröstningen, alltså som vanligt! vem åker ut? chrille, simon, peter eller sara?? martin är immun! hoppas sara åker!!!!

/Em


20

håller på att smida planer...

victoriaS

sådär! nu har jag beställt från victoria secret. 6 hudkrämer med olika dofter kommer att dyka ner i min postlåda om några veckor. oj va jag älskar dem!! slå till ni med. 6 stycken för 19.98 dollar :)



/Em

man ska vara lite av ett ego

man ska vara lite av ett ego. jag är den viktigaste personen i mitt liv.
något annat vore ju dum?
spinning nu sen lite fixning med underkläder med jossan!
/em

VS

imorrn kommer dagen att spenderas med bästa hugo. ska agera hundvakt åt min lilla prins. vi ska köra pw med amanda, siljanshänga och solhänga på klockaregatan1. eftermiddagen ska spenderas i spinningskorna och kvällen med josefine hos hennes faster för underklädsvisning. (jag som inte ens äger en bh). på tisdag far jag till sthlm över dagen. amanda åker med mig ner sen blir det kvalitetstid med min(a) kusiner i solna för att sedan dra vidare till förvaltarvägen och esther och jonas. ska hämta det sista ur lägenheten och avsluta kapitlet sthlm för ett tag.

annars är jag löjligt förälskad, nästan kär i denna..
såå victoria secret body lotion coconut får mer än gärna komma med posten!

/Em


22 maj

denna vecka har vart den bästa på längelänge! jag har njutit av varje sekund av mina vänners närvaro. när jag är med mina vänner glömmer jag allt sånt som förbryllar mina hjärna när jag är ensam..


där satt den

vilken mysig kväll det blev igår och superbra dag idag! först häng med vc i borlänge. mycket skratt och kramar. sen vidare till lekke för att spendera några timmar i solen med amanda och frida på siljers...och stammisarna! nog fick jag mig en bränna på köpet också. götters! vidare till gymmet för att köra spinning, tror jag gjorde mitt livs bästa spinningpass även fast jag sovit bara nån enstaka timme inatt. jäklar va kul det är att träna när kroppen är full av energi. nu blir det date med sängen hela kvällen. imorrn - jobb! äntligen är jag tillbaka i det vanliga. vänner, träning, jobb och mys och allt vad mitt liv innehåller. jag ska hädanefter äta massor med vitaminer så jag inte blir långsjuk igen.


/Em

den19

och då var en helvetiska morgonen över..precis duchat en lååång duch. ska packa väskan  nu sen vidare för blghäng, mysfaktor! i helgen ska jag jobba för första gången på ca tre veckor! tre veckor sjuk = fattig jävel!

och den 20 juni närmar sig med stormsteg. arlanda here i come!


/Em

vettig dag!

vilken vettig dag jag har haft! började dagen med att springa på majac! åååh vilket lyckorus. sen hem till jossan för löpning i källan med henne och hugo. gick trögt för mig men de jag får ta när jag har vart sjuk. finns inget skönare iallafall än att springa i världens pissväder! vidare hem till jossan för lite GGhäng, mat och mys. självklart blev de siljanshäng också. dagen avslutades med personalmöte. och nu ligger med i sängen med matkoma! klockan ställt på 08 imorrn också! såja!!

lycka!

äntligen är jag tillbaka. träna!!= lycka! körde först överkropp på gymmet idag sen pumpa 45 min spinning med lisa! kul som fan. hela jag är full av endorfiner nu. imorrn kör jag igen och på onsdag och på torsdag och resten av vecka. yeaah. är som ett litet barn på julafton.

på torsdag ska jag till endoskopienheten på mora lasarett.. kul? inte ett dugg. uch va äckligt. en gastrokopi väntar..

/Em


kvällen är din

har just kollat på "kvällen är din". min vän, malin görlin, som jag gick i samma polisklass som och som jag har gjort många urspårade festäventyr med var med och fick sin dröm i uppfyllelse. jag blev såå rörd! åh herregud! ni måste se det! hon är med i början av programmet och i slutet, då står hon på scen och sjunger! :)

http://www.tv4play.se/noje/kvallen_ar_din?title=kvallen_ar_din_del_2&videoid=1642257

vet ej hur jag lägger upp programmet men klistrade in addressen här :)

/Em

fjortondemaj

om jag och elin får bestämma kan hösten bli ett sjuhelsikes äventyr! ge mig den 20juni nu så vi kan börja planera och smida ideer. långtlångt bort kan några månader spenderas..

annars så har den sista månaden innehållit influensa. träningsskorna har legat på hyllan i tre veckor. fuck tre veckor...på måndag ska jag försöka börja igen.. jäkligt sugen kan jag säga! en del mys har hunnits med också., såklart, vad annars..med nära och kära och de jag tycker mest om i hela världen. det har blivit mys i örebro, borlänge, leksand, på siljan, i sängen med amanda i telefon varje kväll minst 1 timme, i rättvik, runt limsjön och inte minst i tällberg.



 

/Em


RSS 2.0